Rent office space in Amsterdam Noord

Where City or district
What All office types
Who people
1 personpeople
200 people
Square meters Meters (m2)
1 m2
avg. m2
15000 m2
Price per month Price per month
0,-
avg. €
100000,-
Location
Building
Convenience
13 of 13 offices in near Amsterdam Noord
 • 1
Sort by:
Quick View

Meeuwenlaan 98-100

Amsterdam Noord

Office rooms from € 1.248 p.m.
Office spaces from € 2.406 p.m.
Show
Quick View

Asterweg 19

Amsterdam Noord

(Flex)desks from € 275 p.m.
Office rooms from € 900 p.m.
Office spaces from € 3.500 p.m.
Show
Quick View

NDSM plein 32

Amsterdam Noord

Office spaces from € 5.617 p.m.
Show
Quick View

Gedempt Hamerkanaal 135

Amsterdam Noord

(Flex)desks from € 195 p.m.
Show
Quick View

Spijkerkade 3

Amsterdam Noord

(Flex)desks from € 120 p.m.
Show
Quick View

Witbolstraat 9

Amsterdam Noord

(Flex)desks from € 160 p.m.
Show
Quick View

Kraanspoor 12-58

Amsterdam Noord

Office rooms from € 700 p.m.
Show
Quick View

Distelweg 78-80

Amsterdam Noord

Office spaces from € 6.375 p.m.
Show
Quick View

Johan van Hasseltweg 32A

Amsterdam Noord

(Flex)desks from € 300 p.m.
Show
Quick View

Toetsenbordweg 55A

Amsterdam Noord

Office rooms from € 2.500 p.m.
Show
Quick View

Overhoeksplein 2***

Amsterdam Noord

RENTED OUT
Quick View

Hagedoornplein 2

Amsterdam Noord

RENTED OUT

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

 • 1
Didn't find what you were looking for? We can help you!
 • Free and non-binding
 • A response within the hour
 • Personal help
 • Customer rating 9.2/10
Kas
Kas
Real estate agent
SKEPP provides you a great opportunity to save on your monthly rent instead of paying traditional high brokerage fees.

Want to rent an office space in Amsterdam Noord?

Kantoorruimte huren in Amsterdam Noord doe je bij SKEPP. Groot aanbod in werkplekken, kantoorkamers en kantoorruimtes op maat in verschillende kantoorgebouwen. Bij ons vind je kantoorgebouwen, coworking spaces en bedrijven die extra ruimte aanbieden voor de verhuur en jij kunt er van profiteren. Amsterdam heeft veel verschillende locaties waar je een nieuwe werkplek kunt huren die bij jou past en wij geven jou advies. Een goedkoper alternatief voor het centrum van onze hoofdstad ligt ten noorden van het IJ in Amsterdam Noord. Neem gratis en geheel vrijblijvend contact met ons op en kijk zie wat wij voor je kunnen betekenen. Jouw droomkantoor vind je bij SKEPP!

Andere populaire kantoorlocaties in Amsterdam:

Grachtengordel
Nieuw-West
Zuid
Zuidas

Te huur bij SKEPP:

 • Virtuele kantoorruimte - vanaf €49,- p.m.
 • Flexplekken - vanaf €99,- p.m.
 • Werkplekken - vanaf €149,- p.m.
 • Kantoorkamers - vanaf €249,- p.m.
 • Conventionele kantoorruimte - vanaf €749,- p.m.

Amsterdam Noord: Landelijke locatie in een stadse omgeving

Ten noorden van het centrum net over het IJ, dat is waar Amsterdam Noord zijn plek geniet. Hier werd vroeger veelal turf gewonnen en later was het een locatie waar vooral veel industrie bestond, maar tegenwoordig kun je hier gewoon kantoorruimte huren op een bruisende locatie. In dit deel van Amsterdam zijn de huurprijzen van kantoorruimte een stuk lager dan in het drukke centrum van de stad en dit is voor veel bedrijven een beweegreden om te kiezen voor dit stadsdeel. Er staan voornamelijk moderne gebouwen en je vindt er goede restaurants vlak aan het water en sinds het overgrote deel van de industrie is verdwenen is, zit Amsterdam Noord vooral op creatief gebied in de lift. Je reist vanaf het Centraal Station gratis naar de overkant van het IJ met de pont en zo bereik je dus iedere dag droog de overkant. Met de oude gebouwen en scheepswerven is de industriële stijl hier booming. Terecht ook, want hoe gaaf is het om jouw bedrijf te vestigen in een grote kantoorruimte met veel beton en metaal? Bij SKEPP bieden we locaties aan die moderne inrichting combineren met deze look en waar jij de groei van je bedrijf kunt doorzetten. Een van de bekendste bedrijven in Amsterdam Noord is misschien wel MTV en jij kunt er nu ook kantoorruimte huren.

Kantoorruimte huren in Amsterdam Noord

Het aanbod kantoorruimten te huur in Amsterdam Noord is er divers, maar prijs/kwalitatief gezien is het een zeer gunstige locatie voor ieder bedrijf. SKEPP helpt jou met gratis advies de kantoorruimte te vinden die bij je past. Zo zijn er door de grote gebouwen eigenlijk veelal grote kantoorruimten op maat te huur voor prijzen vanaf €1800,- per maand. Het komt ook met enige regelmaat voor dat bedrijven 1 of een aantal werkplekken overhebben die ze verhuren voor een bedrag van €250,- per maand. Dat zijn toch mooie prijzen voor een werkplek in Amsterdam? Voor meer informatie over de beschikbaarheid en prijzen neem je contact op met onze vastgoedconsultants, zij helpen je door de bomen het bos te zien en de juiste ruimte te kiezen. Wanneer je toch liever in Amsterdam Zuid of Amsterdam Nieuw-West wilt huren dan helpen wij je uiteraard ook graag op weg.

SKEPP zoekt samen met jou naar een geschikte kantoorruimte in Amsterdam Noord

Samen met jou maken we een lijst met alle wensen en behoeften die jij hebt ten aanzien van een kantoorruimte. Zo zijn we er zeker van dat we precies kunnen vinden wat je zoekt en hierop selecteren we een aantal kantoorgebouwen. We kijken welke kantoren nog beschikbaarheid hebben en als je een budget kunt aangeven dan zoeken we in de prijscategorie die jij hebt gecommuniceerd. Wij garanderen dat je binnen 1 werkdag van ons een voorstel ontvangt waarin we 3 tot 5 locaties voor jou hebben geselecteerd. Het enige dat je hoeft te doen is ze bekijken en aangeven welke jou het meest aanspreken. SKEPP zal dan bij de gewenste locaties een gratis rondleiding inplannen zodat je met je eigen ogen kunt zien hoe jouw toekomstige kantoor er uitziet. Het is eenvoudig, transparant en voor jou volledig gratis. Daarom kies je voor een kantoorruimte van SKEPP.

Kantoorruimte huren in Amsterdam Noord voor de beste prijs in het fraaiste kantoorgebouw doe je bij SKEPP!

Read more
Map view