Close
Close

Want to rent an office space in Amsterdam Zuidas?

Waarom kantoorruimte huren op de Zuidas?

De Amsterdamse Zuidas is misschien wel de populairste kantoorlocatie van Nederland. Succesvolle bedrijven als Google, JP Morgan, Deloitte, Coolblue, Houthoff Buruma, ABN Amro en Arcadis huren hier kantoorruimte. Waarom een kantoor op de Zuidas zo populair is? Omdat alle bedrijven die er in Nederland toe doen, hier kantoor houden. Op dit postzegelstukje Nederland bedrijf je handel met de belangrijkste bedrijven in de volgende branches: finance, recruitment, legal, consultancy, internet of things, webshops en real estate.

Wat maakt de Zuidas dan nog meer aantrekkelijk?

De Zuidas is onder meer aantrekkelijk door haar goede bereikbaarheid. Vanaf Schiphol is hier het eerste intercitystation in Amsterdam gelegen. Ook vanuit andere steden is de Zuidas zeer goed bereikbaar per trein, maar ook per metro, bus en tram is de bereikbaarheid erg goed te noemen. Niet voor niets dat veel grote en succesvolle bedrijven kiezen voor dit business park. Daarnaast kun je heerlijk dineren bij de Japanse keten Wagamama of het Italiaanse Gustavino’s. Of drink een drankje bij Dickys of de Blauwe Engel. Een kop koffie haal je bij de Starbucks en een broodje haal je bij de AH to go.

Hoeveel kost een kantoorruimte op de Zuidas?

De huurprijs van een kantoor op de Amsterdam Zuidas behoort tot de hoogste huurprijzen voor kantoorruimte(n) in Nederland. Je betaalt hier al snel tussen de €250,- en €400,- per m2 per jaar. Unitprijzen liggen tussen de €1500,- en €2500,- per maand op basis van een kantoor voor 4 personen. Werkplekprijzen liggen tussen de €500,- en €900,- per persoon. Wees dus ook kritisch in je eigen zoektocht, moet je per se aanwezig zijn met je bedrijf op de Zuidas (bijvoorbeeld omdat je klanten/opdrachtgevers hier zitten)?

SKEPP is ook op de Zuidas thuis op kantoor

Op de Zuidas bieden we diverse toffe kantoorruimten te huur aan. Hele kantoorvloeren maar ook kleinere kantoorkamers en zelfs werkplekken. Huur aan het Gustav Mahlerplein, het Zuidplein, de Strawinskylaan, de Parnassusweg of aan de Claude Debussylaan. Vergelijk eenvoudig de huurprijzen van kantoorruimte op de Zuidas en maak gebruik van de gratis adviezen van onze gecertificeerde vastgoedconsultants.

Op zoek naar een alternatief voor de Zuidas? Goedkopere kantoorruimte huurt u in Nieuw-West. Of  kiest u toch liever voor een kantoor in Sloterdijk? Wanneer u niets kunt vinden kunt u natuurlijk ook terug gaan naar het overzicht van kantoorpanden in Amsterdam.

Close

Rent office space in "Amsterdam Zuidas" Where are you looking for office space?

City or district
All office types
Price per month
0,-
avg. €,-
50000,-

Capacity

people
1 personpeople
100 people
Meters (m2)
5 m2
avg. m2
2000 m2

Facilities

10 of 10 offices in near Amsterdam Zuidas

Within the current filter settings there are no offices available in near Amsterdam Zuidas.
Please deselect some of the current filters below to find more offices:

There are no offices available in near Amsterdam Zuidas.

There are {found_amount} offices nearby that match your search:

Within the current filter settings there are no offices available in near Amsterdam Zuidas.
Please deselect some of the current filters to find more offices.

There are no offices available in near Amsterdam Zuidas.

  • 1
Sort by:

There are 24 offices nearby that match your search:

  • 1
SKEPP provides you a great opportunity to save on your monthly rent instead of paying traditional high brokerage fees.

Which facilities would you like in your office?

Map view
×