Rent office space Amsterdam Noord, Johan van Hasseltweg 32A

4 (2 reviews)
Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Amsterdam, Hamerstraat 6 mins walk (0.5 km)
 • Railway station Amsterdam Centraal railway station 33 mins walk (2.7 km)
 • Subway station Amsterdam, Noorderpark 10 mins walk (0.8 km)
 • Park 5 mins walk (0.4 km)
 • Gym 8 mins walk (0.7 km)
Rent at this location?

This is currently available at Johan van Hasseltweg 32A in Amsterdam Noord

Available (flex)desks
 • (Flex)desk

  Space description: Own workspace
  Rental price: €300 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Johan van Hasseltweg in Amsterdam (Noord)

Heb jij altijd al een kantoorruimte willen huren aan de Johan van Hasseltweg in Amsterdam (Noord)? Dan is dit pand wat is gebouwd in 2008 misschien wel iets voor jou. Het kantoorgebouw bestaat uit heel veel glas, waardoor de werkplekken veel lichtinval hebben. Buiten de leuke en ruime werkplekken om huur je op een echte toplocatie.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog 3 vaste fulltime werkplekken beschikbaar. De werkplekken hebben een groot wit bureau en een comfortabele bureaustoel die er voor zorgen dat jij het als een fijne werkomgeving ervaart. Voor een maandelijks bedrag van €300,- huur je een werkplek maar kun je ook gebruik maken van de algemene ruimten. 

Een pantry en een vergaderruimte

Wanneer je een werkplek huurt in het kantoorpand aan de Johan van Hasseltweg in Amsterdam (Noord) kun je niet alleen gebruik maken van een  werkplek, maar heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een vergaderruimte. De vergaderruimte is een ruimte met een sierlijke tafel en ruim genoeg om met meer dan 10 mensen te zitten. De aanwezige pantry zorgt ook voor veel dagelijkse gemakken, door bijvoorbeeld de aanwezigheid van een koffiezetapparaat, waterkoker, kraan en magnetron.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. De bushalte Amsterdam, Hamerstraat ligt op slechts 6 minuten loopafstand en is een aangesloten lijn op het centraal station van Amsterdam. De oprit van de snelweg A10 is vanaf het kantoor 5 minuten rijden, perfect dus! En mocht je met de fiets willen komen, er is een fietsenstalling aanwezig bij de ingang van het pand. In de nabije omgeving zijn veel gezellige eettentjes, waaronder ’t Houtskooltje. Een gezellige plek aan het water waar je een heerlijke kop koffie kunt bestellen of een lekkere verse lunch.  

Locatie en bereikbaarheid

Zie jij jezelf al werken op deze toffe locatie aan de Johan van Hasseltweg in Amsterdam (Noord)? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder met al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Dit alles doen we gratis en geheel vrijblijvend. 


Reviews

Find out what other people said about this location

R

Erg knus en voor mij perfect gelegen, vanaf de snelweg ben ik namelijk maar een paar minuten onderweg :-)

L

Ik kom met het openbaar vervoer, perfect.

Goede werkplekken en de omgeving is mooi en je bent ook nog is snel in Amsterdam cntrum

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Johan van Hasseltweg 32A

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen