Rent office space Amsterdam North, Kanaalspoor 50

5 (1 reviews)
Facilities
 • Storage space
 • Free WiFi
 • Airconditioning
 • Elevator
 • Flex desks
 • Parking facility
 • Postal address
 • Coffee/tea
 • Wheelchair accessible
 • Common areas
 • Meeting spaces
 • Reception desk
 • Internet facilities
 • Pantry
 • Lunch facility
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Kanaalspoor 50 in Amsterdam North

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Amsterdam North!

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Voordelig kantoorruimte huren in dit moderne kantoorpand aan het IJ in Amsterdam

Bent u op zoek naar een geschikte kantoorlocatie in Amsterdam? In dit kantoorgebouw huurt u aan het IJ, maakt u gebruik van hoogwaardige voorzieningen als een bedrijfsrestaurant en werkt u op een goed bereikbare locatie in de nabijheid van de snelweg A10. Het betreft een iconisch kantoorgebouw aan het Kraanspoor in Amsterdam, een plek waar u graag een kantoorruimte huurt!

Flexwerkplek huren aan het Kraanspoor in Amsterdam

Wanneer u op zoek bent naar een flexwerkplek in onze hoofdstad, bent u in dit kantoorpand aan het Kraanspoor in Amsterdam aan het juiste adres. U hoeft bij wijze van spreken alleen uw laptop op te starten en u kunt beginnen met werken. Er staat een bureau voor u klaar met opslagruimte, waar u uw werkzaamheden uit kunt voeren. Kortom, het is prettig om kantoorruimte te huren op deze locatie. 

Voordelig huren in Amsterdam: slechts €350,- per maand

Wordt u al enthousiast over dit kantoorgebouw aan het Kraanspoor in Amsterdam? Dan is het ongetwijfeld belangrijk om de huurprijs van een flexwerkplek in dit kantoorpand te weten. U huurt hier al een flexwerkplek vanaf €350,- per maand. Voor deze unieke locatie aan het IJ is dit geen hoge huurprijs voor kantoorruimte. 

Receptie, bedrijfsrestaurant en pantry aanwezig in dit kantoorpand

In dit kantoorpand maakt u gebruik van de aanwezige voorzieningen en de services van bijvoorbeeld de receptionisten, naast het gemak van een kantoorruimte. Een bijkomend voordeel is het bedrijfsrestaurant. Daarnaast is er een pantry, een loungeruimte en ruimte om te parkeren. Met andere woorden, het voorzieningenniveau is hoog in dit kantoorpand. 

Plan een rondleiding en zie de mogelijkheden van dit kantoor

Het is gratis en geheel vrijblijvend: een rondleiding plannen bij SKEPP. Bent u dus overtuigd van de mogelijkheden in dit kantoorpand of twijfelt u nog tussen het uitgebreide kantorenaanbod? Het is hoe dan ook verstandig om een rondleiding te plannen door dit kantoorgebouw, zodat u ziet hoe het is om kantoorruimte te huren aan het Kraanspoor in Amsterdam. 


Reviews

Find out what other people said about this location

P

Tof pand met veel voorzieningen

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Kanaalspoor 50

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen