Rent office space Amsterdam North, NDSM plein 32

5 (2 reviews)
Accessibility
  • Bus stop Amsterdam, Klaprozenweg 6 mins walk (0.5 km)
  • Railway station Amsterdam Centraal 43 mins walk (3.6 km)
  • Gym 1 min walk (0.1 km)
Rent at this location?

This is currently available at NDSM plein 32 in Amsterdam North

Availability updated:

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Amsterdam North!

These companies use SKEPP, Office as a Service

ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan het NDSM plein in Amsterdam (Noord)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan het NDSM plein in Amsterdam Noord? Neem dan een kijkje in dit unieke kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1989  en gelegen op een top locatie in Amsterdam. Het is namelijk makkelijk bereikbaar en ook verschillende koffietentjes zijn op loopafstand bereikbaar. Aan services en faciliteiten ontbreekt het ook niet aan het NDSM plein, alles is goed verzorgd zodat jij je volledig kunt richten op je core business. Nieuwsgierig? Kom dan snel een kijkje nemen.

Huurprijzen

In het kantoorgebouw is 1 grote kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het is een grote kantoorunit met een totale oppervlakte van 321 m2. De kantoorruimte beschikt over een grote werkplaats waar veel werkplekken kunnen worden gerealiseerd, maar er zijn ook afgesloten ruimten aanwezig. Handig wanneer je een belangrijk telefoongesprek hebt of een collega onder 4 ogen wilt spreken. De kantoorruimte is te huur voor een maandelijks bedrag van €5617,-. Daarnaast is het ook mogelijk om een werkplek te huren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. 

Een receptie, pantry en schoonmaakservice

Het huren van een kantoorruimte aan het NDSM plein in Amsterdam Noord brengt vele voordelen met zich mee, zoals eerder aangegeven zijn de services en faciliteiten in het kantoorgebouw goed geregeld. Zo is er bij binnenkomst in de centrale entree een gemeenschappelijke receptie aanwezig. De receptionisten zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst en kunnen eventueel je helpen bij administratieve werkzaamheden, zoals het verwerken van de post. In het kantoorgebouw is ook een pantry aanwezig, hier kun je dagelijks jezelf voorzien van een heerlijk kopje koffie/thee. Houd je niet van schoonmaken? Dan heb je mazzel! De schoonmaak wordt namelijk voor je gedaan. 

Locatie en bereikbaarheid

Jouw werkplek is straks makkelijk te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Verschillende snelwegen zoals de A10, A8 en A5 liggen op een korte rijafstand van gemiddeld 10 minuten. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 5 minuten lopen en de buslijn heeft een directe aansluiting op het centraal station van Amsterdam. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het NDSM plein in Amsterdam Noord?

Ben jij enthousiast en wil je graag een kantoorruimte huren aan het NDSM plein in Amsterdam Noord? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog vragen? Neem contact op met onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan het NDSM plein. 


Reviews

Find out what other people said about this location

L

Mooie grote ruimtes en de receptie is erg handig.

R

Fijne locatie in Amsterdam Noord, erg tevreden

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at NDSM plein 32

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen