Super deal

Amsterdam Noord, Witbolstraat 9

1032 LC Amsterdam Noord

4 (1)
  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de Witbolstraat in Amsterdam

Ben jij opzoek naar een werkplek in Amsterdam? In dit kantoorpand aan de Witbolstraat huur je werkplekken voor een ontzettend mooie maandprijs op het industrieterrein van Amsterdam Noord. Het kantoorgebouw staat hier sinds 1994 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 515 m2. Het pand is voorzien van goede voorzieningen en faciliteiten en heeft zelfs een lekker dakterras. Ook de bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als met de auto is goed.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 8 werkplekken beschikbaar voor vijf dagen in de week. Voor een werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €160,-. Op dit moment zijn de kantoorruimten gemeubileerd maar de opstelling is in overleg altijd naar eigen wens in te delen.

Snelle internetverbinding, een pantry en parkeerplaatsen

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Witbolstraat in Amsterdam, huur je in een kantoorpand die is voorzien van vele services en faciliteiten. Denk hierbij aan het gebruik maken van super snel internet, snel en efficiënt werken is hier dus zeker mogelijk, een pantry en parkeerplaatsen. Zo kun je elke dag zorgeloos naar je werk rijden en hoef jij je niet druk te maken over het zoeken naar een parkeerplek. Ook is de schoonmaak voor zowel de algemene ruimten als de werkplekken geregeld en is het pand goed beveiligd.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is vlak naast de bushalte Amsterdam, Mosplein gelegen. Binnen een klein kwartiertje ben je via deze lijn op het centraal station van Amsterdam. Opritten van verschillende snelwegen zoals de; A10, A8 en A5 liggen op een korte rijafstand. Binnen 10 minuten bereik jij vanaf de snelweg je kantoorruimte.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Witbolstraat in Amsterdam Noord?

Ben jij enthousiast geworden om een kantoorruimte te huren aan de Witbolstraat in Amsterdam? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in bij een van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in jouw zoektocht naar een werkplek.

Kantoorruimte huren Amsterdam Noord, Witbolstraat Witbolstraat 9 Amsterdam Noord Toplocation!

1 reviews Witbolstraat

Voor maar €160,- in de maand huur ik in dit kantoorpand een werkplek! Goedkoper krijg je het niet......

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!