Rent office space Amsterdam North, Witbolstraat 9

4 (2 reviews)
Accessibility
  • Bus stop Amsterdam, Mosplein 7 mins walk (0.6 km)
  • Railway station Amsterdam Centraal 31 mins walk (2.6 km)
  • Park 8 mins walk (0.6 km)
  • Gym 1 mins walk (0.1 km)
Rent at this location?

This is currently available at Witbolstraat 9 in Amsterdam North

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Amsterdam North!

These companies preceded you

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Witbolstraat in Amsterdam

Ben jij opzoek naar een werkplek in Amsterdam? In dit kantoorpand aan de Witbolstraat huur je werkplekken voor een ontzettend mooie maandprijs op het industrieterrein van Amsterdam Noord. Het kantoorgebouw staat hier sinds 1994 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 515 m2. Het pand is voorzien van goede voorzieningen en faciliteiten en heeft zelfs een lekker dakterras. Ook de bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als met de auto is goed.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 8 werkplekken beschikbaar voor vijf dagen in de week. Voor een werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €160,-. Op dit moment zijn de kantoorruimten gemeubileerd maar de opstelling is in overleg altijd naar eigen wens in te delen.

Snelle internetverbinding, een pantry en parkeerplaatsen

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Witbolstraat in Amsterdam, huur je in een kantoorpand die is voorzien van vele services en faciliteiten. Denk hierbij aan het gebruik maken van super snel internet, snel en efficiënt werken is hier dus zeker mogelijk, een pantry en parkeerplaatsen. Zo kun je elke dag zorgeloos naar je werk rijden en hoef jij je niet druk te maken over het zoeken naar een parkeerplek. Ook is de schoonmaak voor zowel de algemene ruimten als de werkplekken geregeld en is het pand goed beveiligd.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is vlak naast de bushalte Amsterdam, Mosplein gelegen. Binnen een klein kwartiertje ben je via deze lijn op het centraal station van Amsterdam. Opritten van verschillende snelwegen zoals de; A10, A8 en A5 liggen op een korte rijafstand. Binnen 10 minuten bereik jij vanaf de snelweg je kantoorruimte.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Witbolstraat in Amsterdam Noord?

Ben jij enthousiast geworden om een kantoorruimte te huren aan de Witbolstraat in Amsterdam? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in bij een van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in jouw zoektocht naar een werkplek.


Reviews

Find out what other people said about this location

J

Voor maar €160,- in de maand huur ik in dit kantoorpand een werkplek!

Goedkoper krijg je het niet......

T

Goede flexplek op een mooie locatie

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Witbolstraat 9

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen