Rent office space Amsterdam Oud Zuid, Nicolaas Maesstraat 68

4 (3 reviews)
Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
Accessibility
 • Bus stop Amsterdam, Museumplein 5 mins walk (0.3 km)
 • Subway station Amsterdam, Museumplein 3 mins walk (0.2 km)
 • Railway station Amsterdam Zuid 25 mins walk (2.0 km)
 • Park 6 mins walk (0.5 km)
 • Gym 3 mins walk (0.3 km)
Rent at this location?

This is currently available at Nicolaas Maesstraat 68 in Amsterdam Oud Zuid

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Amsterdam Oud Zuid!
About this office

Kantoorruimte huren aan de Nicolaas Maesstraat (Amsterdam Zuid)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Nicolaas Maesstraat in een rustige straat in Amsterdam Zuid? Dan is dit pand helemaal wat voor jou. Het kantoorgebouw dat is opgeleverd in 1930 beschikt over een totale gebruiksoppervlakte van 205 m2 verdeeld over drie etages. De representatieve kantoorruimte bevinden zich op de begane grond en de eerste etage.

Huurprijzen

De gemeubileerde kantoorruimten hebben een totale gebruiksoppervlakte van 90 m2. Voor een maandelijks bedrag van €3450,- huur je het hele kantoorgebouw. De plafonds in de kantoorruimten hebben karakteristieke ornamenten en er liggen houten vloeren met een visgraat motief. Op de begane grond bevindt zich een pantry, toilet en is er toegang tot de tuin. Op de eerste etage is een ‘brainstormruimte’ aanwezig en een tweede toilet. Benieuwd naar de mogelijkheden van deze ruimten in dit kantoorgebouw? Neem contact op met een van onze vastgoedconsultants, zij zullen al je vragen beantwoorden.

Glasvezel, een pantry en een terras

Dit kantoorpand aan de Nicolaas Maesstraat in Amsterdam Zuid beschikt over glasvezel, snel en efficiënt werken is hier dan ook zeker mogelijk. Ook zijn er nog vele andere faciliteiten aanwezig waar jij als huurder gebruik van kunt maken om hier optimaal te kunnen werken. Zo is er een pantry aanwezig waar je koffie en thee tot jou beschikking hebt, zijn er gave zelfgemaakte industriële kantoortafels door het gehele pand waar jij gebruik van kunt maken en is er een terras achter waar je heerlijk ontspannen kunt genieten in de Amsterdamse buitenlucht.

Locatie en bereikbaarheid

Deze zeer gunstige en rustige locatie heeft een bushalte op 4 minuten loopafstand, mocht je met het openbaarvervoer komen. Met de auto is het ook makkelijk te bereiken, de afstand tussen het kantoorgebouw en de dichtstbijzijnde oprit van de snelweg is slechts 2 kilometer. Wanneer je met de auto naar je kantoorruimte wil reizen hoef je niet bang te zijn dat je opzoek moet naar een parkeerplek, deze zijn namelijk in de straat zelf aanwezig. In de nabije omgeving van dit kantoorgebouw zijn er verschillende gezellige eettentjes gevestigd waar jij jouw lunch en kop koffie kunt halen maar ook na werktijd lekker kan aanschuiven bij bijvoorbeeld Brasserie van Baerle, een echte aanrader!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Nicolaas Maesstraat?

Ben jij enthousiast geworden over de vele voorzieningen en faciliteiten die deze kantoorruimte  aan de Nicolaas Maesstraat in Amsterdam Zuid jou te bieden heeft? Aarzel dan niet langer en neem gratis (!) en geheel vrijblijvend contact op met een van onze vastgoedconsultants om een rondleiding in te plannen en zelf deze locatie te kunnen bekijken.


Reviews

Find out what other people said about this location

V

Een top locatie!

Achter het pand is er zelfs een terrasje aanwezig

B

Heerlijk kantoor op een fantastische lovatie

J

Great office!Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Nicolaas Maesstraat 68

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen