Rent office space Amsterdam Oud Zuid, Prinses Irenestraat 19

5 (2 reviews)
Accessibility
  • Bus stop Amsterdam, Prinses Irenestraat 6 mins walk (0.4 km)
  • Subway station Amsterdam, Pr. Irenestraat 6 mins walk (0.5 km)
  • Railway station Amsterdam Zuid 9 mins walk (0.7 km)
  • Subway station Amsterdam Zuid 10 mins walk (0.8 km)
  • Park 3 mins walk (0.2 km)
  • Gym 6 mins walk (0.5 km)
Rent at this location?

This is currently available at Prinses Irenestraat 19 in Amsterdam Oud Zuid

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Amsterdam Oud Zuid!
About this office

Kantoorruimte huren aan de Prinses Irenestraat (Zuid)

Kantoorruimte huren in een rustige omgeving in een karakteristiek kantoorpand? Dat kan aan de Prinses Irenestraat. Dit kantoorpand wordt omgeven door het Beatrixpark. Momenteel werken hier al 22 jonge ondernemers die elkaar inspireren. Wil jij hier graag onderdeel van uitmaken? Kom dan eens een kijkje nemen! 

Huurprijzen, kantoor Prinses Irenestraat, Amsterdam

Momenteel is er slechts 1 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een kantoorruimte van 27 m2. Deze ruimte is al te huur voor een maandelijkse huurprijs van €850,-. Geen gekke prijzen, voor deze toplocatie in Amsterdam. 

Prinses Irenestraat: vergaderruimten, snelle WiFi-verbinding en lunch 

In dit kantoorpand aan de Prinses Irenestraat huur je niet alleen een kantoorruimte, je maakt ook direct gebruik van de aanwezige services en voorzieningen. In dit kantoorpand gelden ruime openingstijden, het kantoorpand is namelijk dagelijks geopend van 09.00 tot 19.00. Verder is er een snelle WiFi-verbinding aanwezig, wel zo prettig als je de hele dag op kantoor zit. Bovendien is er iedere dag de mogelijkheid om mee te lunchen tegen een kleine vergoeding. En wat helemaal leuk meegenomen is, is dat de consumptie van koffie en thee geheel gratis is. 

Locatie en bereikbaarheid, Prinses Irenestraat, Amsterdam

Met het Beatrixpark als achtertuin en de welbekende Zuidas om de hoek, heeft dit kantoorpand de perfecte ligging. Tijdens de pauze kun je ervoor kiezen om een lekker rondje door het park te lopen. De bereikbaarheid van het kantoorpand is uitstekend. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Zuid en ligt op een afstand van slechts 800 meter. En reis je iedere dag met de auto naar je werk, dan ben je vanaf de A10 in slechts enkele minuten op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Prinses Irenestraat?

Wil jij graag deze laatst beschikbare kantoorruimte huren aan de Prinses Irenestraat, gelegen in de buurt Station-Zuid WTC? Wees er dan snel bij! Plan vandaag nog een rondleiding in. 


Reviews

Find out what other people said about this location

R

Ik heb een tijd gewerkt op de gedeelde werkplek en gebruik gemaakt van de coaching ruimte.

Alles wat ik nodig had is aanwezig en de sfeer is erg goed. Je wordt altijd hartelijk ontvangen en voelt je zeker welkom. Voor mij was het eveneens zeer aangenaam dat het in een park gelegen is. Ter ontspanning liep ik geregeld een rondje. Al met al dus een erg fijne locatie!

L

Fijne & lichte werkruimtes.

Erg goed bereikbaar en ook de hosts zijn erg vriendelijk. In de pauze ga ik altijd even lopen in het park. Enige minpunt is de parkeergelegenheid.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Prinses Irenestraat 19

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen