Schiphol, Havenmeesterweg 27

Kantoorruimte Huren met prachtig uitzicht over Schiphol Airport

Genieten van een prachtig uitzicht over Schiphol terwijl u zelf lekker aan het werk bent? Het kan nu bij deze vestiging aan de Havenmeesterweg te Schiphol! De mogelijkheden om te huren? Bijvoorbeeld een eigen werkplek, kantoorunit (vanaf 10 m2) of kantoorruimte op maat (vanaf 100 m2). Een kantoorunit voor 3 personen, incl. G/W/L en internet, is al te huur voor maar €700,- per maand!

Het kantoorgebouw heeft acht verdiepingen en biedt u meer dan alleen kantoorruimte. Zo maakt u ook automatisch gebruik van de koffiecorner waar u gratis koffie/thee/water pakt. Of van de business lounge waar u rustig kunt werken. Ook van de vergaderruimten en de pantry kunt u altijd gebruik maken. Altijd? Ja want u heeft 24/7 toegang tot het kantoor. Bovendien hoeft u niets te regelen want de kantoren zijn reeds gemeubileerd!

Het pand aan de Havenmeesterweg op Schiphol is direct toegankelijk vanuit de aankomst- en vertrekhallen van de luchthaven Schiphol. U reist dus ook per trein (of vliegtuig) gemakkelijk richting kantoor! Parkeerruimte is voldoende aanwezig op Schiphol. Is een representatief kantoor, met vele voorzieningen en goede bereikbaarheid iets voor uw bedrijf? Neem dan contact op met SKEPP of plan gewoon alvast een gratis rondleiding via de website!

Kantoorruimte huren óp Schiphol Airport! Unieke kans! Havenmeesterweg 27 Schiphol Toplocation!

1 reviews Havenmeesterweg

Een ontzettend gave locatie!

Je hebt hier uitzicht over heel Schiphol, terwijl je aan je bureau zit te werken.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!