Super deal

Schiphol Airport, Schiphol Boulevard 127

Kantoorruimte huren bij de aankomst- en vertrekhal op Schiphol Airport

Binnen WTC Schiphol Airport aan de Schiphol Boulevard biedt deze kantoorformule kantoorruimte te huur aan. U heeft de keuze uit een werkplek, (ingerichte) kantoorkamer vanaf 25 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. U huurt hier op flexibele wijze vanaf één maand tot 5 jaar. Een langere termijn is financieel aantrekkelijker.

Dit kantoorgebouw is een thuishaven voor 65.000 werknemers die werkzaam zijn binnen 500 internationale ondernemingen. WTC Schiphol Airport telt een totale vloeroppervlakte van meer dan 56.000 m2, verdeeld over 8 torens. Het complex is dus erg grootschalig, maar het kantoorgebouw is erg gezellig en inspirerend ingericht.

Het WTC Schiphol kent daarnaast een hoog servicelevel en heeft een unieke ligging tussen het Sheraton en Hilton hotel op Schiphol Airport. Qua services kunt u denken aan een bemande receptie die u ondersteunt met postverwerking en telefoonaanname. Daarnaast zijn er ook cateringmogelijkheden.

Een vaste werkplek is te huur voor €599,- per maand, terwijl een kantoorkamer te huur is vanaf €1.200,- per maand. Dus zoekt u een werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat op een aantrekkelijke locatie? Breng dan snel een bezoek aan deze vestiging bij Schiphol. Dit doet u door een rondleiding in te plannen via SKEPP!

Huur flexibel kantoorruimte bij Schiphol Airport! Schiphol Boulevard 127 Schiphol Airport Toplocation!

3 reviews Schiphol Boulevard

Wauw wat een gave locatie!!

Práchtig uitzicht vanuit kantoor. Zo jammer dat je meteen de jackpot betaald....

TE GEK!

Geeft je organisatie echt een boost.

Perfect!

En je kunt er heerlijke koffie verkrijgen (natuurlijk niet onbelangrijk)

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!