Kantoor te huur Antwerpen Centrum, Van Trierstraat 40

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Gratis WiFi
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Vergaderplek
  • Internetmogelijkheden
  • Keuken
  • Lunchvoorziening
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Van Trierstraat 40 in Antwerpen Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze kantoorexperts voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoren te huur in Antwerpen Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur in de Van Trierstraat in Antwerpen (Centrum)

Wil jij in de Van Trierstraat in Antwerpen een kantoor huren in een historisch pand? Dan ben jij bij dit kantoor aan het juiste adres. Dit kantoorpand is een blank canvas in een oase van rust en biedt ruimte aan diverse activiteiten. Zo kan het bijvoorbeeld onderdak bieden aan architecten, advocaten of andere dienstverlenende beroepen. Lees snel verder over de voordelen om hier je monumentaal kantoor te huren. 

Huurprijzen

Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 300 m2 en deze is te huur voor €3500,- per maand (exclusief kosten). In de huurprijs is het gebruik van de keuken en vergaderruimte inbegrepen. Je kunt zelf de indeling van het kantoor bepalen en gebruik maken van de prachtige lichtinval die de grote ramen bieden. Tijdens de middagpauze heb je de mogelijkheid om te lunchen op het terras met zicht op de Japanse vijver. Het kantoor is toegankelijk via een deur die op afstand te bedienen is. Hierdoor bepaal je zelf wie je de toegang geeft. 

Historisch gebouw, mooie keuken en domotica

Dit kantoorgebouw in de Van Trierstraat in Antwerpen Centrum heeft een industriële look en kent een rijke geschiedenis. De kantoorruimte was vroeger een fabriekshal en onderdeel van Distilleerderij De Beukelaar, de uitvinders van ‘Elixer d’Anvers”. Het kantoorgebouw is volledig aangepast aan de moderne noden maar met respect voor de historische details. Je lunch kan plaatsvinden in de modern ingerichte keuken die uitgerust is met een vaatwasser. Het kantoor is ook voorzien van een modern domoticasysteem zodat je alle verlichting met 1 druk op de knop kunt bedienen.

Locatie en bereikbaarheid

Je kunt hier een kantoor huren dichtbij het centrum van Anwerpen en toch ben je op slechts 5 minuten rijden met de auto bij de belangrijke verbindingswegen zoals de R10 en N1. Er is ruimte voorzien voor fietsen en de sportieve fietsliefhebber kan zich zelfs douchen in de aparte doucheruimte. In overleg is er de mogelijkheid om je auto te parkeren op de binnenplaats van dit kantoorpand. 

Huur jij binnenkort ook een kantoor in de Van Trierstraat in Antwerpen Centrum?

 

Is dit kantoor huren in de Van Trierstraat in Antwerpen Centrum iets voor jou? Als je hier een kantoor huurt zit je in het hartje van alle activiteit. Laat SKEPP je wensen en behoeften weten. Onze kantoorexperts helpen je gratis en geheel vrijblijvend. Ga zelf een kijkje nemen en plan je rondleiding in. Wie weet huur jij binnenkort dit kantoor in de Van Trierstraat in Antwerpen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

We zijn er eens langs gereden en vonden het ene mooi gebouw.

Spijtig dat het te groot voor ons is.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Van Trierstraat 40

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen