Kantoor te huur Antwerpen Centrum, Franklin Rooseveltplaats 12

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Belruimte
 • (Flex)werkplekken
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplekken
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Keuken
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Franklin Rooseveltplaats 12 in Antwerpen Centrum

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 2 personen
  Huurprijs: 750 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 4 personen
  Huurprijs: 1.195 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 6 personen
  Huurprijs: 1.595 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen (Centrum)

Op zoek naar een kantoor te huur aan de Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen Centrum? Met een kantoor te huur aan de Franklin Rooseveltplaats ben je perfect gelegen. Antwerpen centrum bruist. Je vindt er in overvloed gezellige restaurants, bars, hotels, fitnesscentra, enz. Er is altijd wel iets te doen in Antwerpen Centrum. Dat maakt contacten leggen en netwerken natuurlijk veel gemakkelijker. Bovendien is Antwerpen Centrum heel goed bereikbaar dankzij onder andere het uitgebreide aanbod aan openbaar vervoer. Met een kantoor te huur aan de Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen Centrum zal je je niet snel vervelen. 

Huurprijzen

In het bedrijvencentrum vind je zowel kantoorruimtes als werkplekken. Je hebt al een kantoor te huur vanaf €750,- per maand inclusief servicekosten. Er zijn kantoren te huur voor 2, 4 of 6 personen. Naast kantoorruimtes is er een ruim aanbod aan flex werkplekken. Een werkplek huur je voor €295,- per maand inclusief servicekosten. Ideaal voor co-working binnen een professioneel kader. 

Gemeubelde kantoren, een prachtig uitzicht over Antwerpen en gold diensten

Een kantoor te huur aan de Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen Centrum is volledig gemeubeld. Je kan direct aan het werk in een zakelijke en stijlvolle omgeving. Bovendien worden de kantoorkamers dagelijks onderhouden. Zo is je kantoorunit altijd tot in de puntjes in orde. De kantoren te huur en flexibele werkplekken bevinden zich op de 8ste verdieping van de Presidentbuilding in Antwerpen. Vanuit je kantoor te huur heb je dus een prachtig uitzicht over het reilen en zeilen in Antwerpen maar kun je zelf in alle rust en comfort werken. Met de gold diensten wil het bedrijvencentrum extra diensten aanbieden, naast de standaard diensten, om zo de nodige ondersteuning te bieden aan startende en gevestigde ondernemingen. Zo is er een samenwerking met een advocatenkantoor voor juridische ondersteuning, een in-house webdesigner en grafisch ontwerper en een in-house boekhouder. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur is gelegen in de Stationsbuurt, namelijk op 250 m van het station Antwerpen Centraal. Een overvloed aan treinen, bussen en trams brengen je overal naar toe en je zal altijd wel over een trein, bus of tram beschikken richting het station van Antwerpen Centraal. Kom je liever met de auto? Het business center beschikt over een beveiligde ondergrondse parking. Ook zijn er verschillende parkeermogelijkheden in de buurt, al dan niet betalend. Je kan ook jouw auto parkeren op een van de park and rides aan de rand van de stad en je via het openbaar vervoer begeven naar het centrum. 

Huur je binnenkort een kantoorruimte aan de Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen Centrum?

Wil jij jouw kantoor te huur vestigen aan de Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen Centrum? Neem dan snel contact op met SKEPP! Een kantoorexpert beantwoordt al je vragen. Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Heb jij straks een kantoor te huur aan de Franklin Rooseveltplaats?


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

Heel chique ingericht!

Ziet er een kwaliteitsvol kantoorpand uit.

J

Alles in orde maar het voelt minder huiselijk

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Franklin Rooseveltplaats 12

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen