Antwerpen Centrum, Franklin Rooseveltplaats 12

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 295 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 750 p.m.

Kantoor te huur aan de Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen Centrum

Op zoek naar een kantoor te huur aan de Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen Centrum? Met een kantoor te huur aan de Franklin Rooseveltplaats ben je perfect gelegen. Antwerpen centrum bruist. Je vindt er in overvloed gezellige restaurants, bars, hotels, fitnesscentra, enz. Er is altijd wel iets te doen in Antwerpen Centrum. Dat maakt contacten leggen en netwerken natuurlijk veel gemakkelijker. Bovendien is Antwerpen Centrum heel goed bereikbaar dankzij onder andere het uitgebreide aanbod aan openbaar vervoer. Met een kantoor te huur aan de Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen Centrum zal je je niet snel vervelen.

Huurprijzen

In het bedrijvencentrum vind je zowel kantoorruimtes als werkplekken. Je hebt al een kantoor te huur vanaf €750,- per maand inclusief serviceskosten. Er zijn kantoren te huur voor 2, 4 of 6 personen. Naast kantoorruimtes is er een ruim aanbod aan flex werkplekken. Een werkplek huur je voor €295,- per maand inclusief serviceskosten. Ideaal voor co-working binnen een professioneel kader.

Gemeubelde kantoren, een prachtig uitzicht over Antwerpen en gold diensten

Een kantoor te huur aan de Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen Centrum is volledig gemeubeld. Je kan direct aan het werk in een zakelijke en stijlvolle omgeving. Bovendien worden de kantoorkamers dagelijks onderhouden. Zo is je kantoorunit altijd tot in de puntjes in orde. De kantoren te huur en flexibele werkplekken bevinden zich op de 8ste verdieping van de Presidentbuilding in Antwerpen. Vanuit je kantoor te huur heb je dus een prachtig uitzicht over het reilen en zeilen in Antwerpen maar kun je zelf in alle rust en comfort werken. Met de gold diensten wil het bedrijvencentrum extra diensten aanbieden, naast de standaard diensten, om zo de nodige ondersteuning te bieden aan startende en gevestigde ondernemingen. Zo is er een samenwerking met een advocatenkantoor voor juridische ondersteuning, een in-house webdesigner en grafisch ontwerper en een in-house boekhouder.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur is gelegen in de Stationsbuurt, namelijk op 250 m van het station Antwerpen Centraal. Een overvloed aan treinen, bussen en trams brengen je overal naar toe en je zal altijd wel over een trein, bus of tram beschikken richting het station van Antwerpen Centraal. Kom je liever met de auto? Het business center beschikt over een beveiligde ondergrondse parking. Ook zijn er verschillende parkeermogelijkheden in de buurt, al dan niet betalend. Je kan ook jouw auto parkeren op een van de park and rides aan de rand van de stad en je via het openbaar vervoer begeven naar het centrum.

Huur je binnenkort een kantoorruimte aan de Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen Centrum?

Wil jij jouw kantoor te huur vestigen aan de Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen Centrum? Neem dan snel contact op met SKEPP! Een vastgoedconsultant beantwoordt al je vragen. Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Heb jij straks een kantoor te huur aan de Franklin Rooseveltplaats?

1 beoordelingen Franklin Rooseveltplaats

Heel chique ingericht!

Ziet er een kwaliteitsvol kantoorpand uit.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!