Super deal

Antwerpen Centrum, De Keyserlei 58-60

4 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 195 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 750 p.m.

Kantoor te huur aan De Keyserlei in Antwerpen Centrum

Op zoek naar een kantoor te huur aan De Keyserlei in Antwerpen Centrum? Dan is dit functionele en moderne business center iets voor jou. Je huurt hier een kantoorruimte of werkplek dichtbij het Centraal Station van Antwerpen. Je hebt een kantoor te huur in een inspirerende omgeving met gelijkgestemden. Lees op deze pagina alles over een kantoor te huur aan De Keyserlei in Antwerpen Centrum.

Huurprijzen

Of je nu op zoek bent naar een werkplek waar je even kan ontsnappen aan het thuiswerken of naar een volledige kantoorkamer, je vindt in dit bedrijvencentrum ongetwijfeld wat je zoekt. Zo kun je voor 2 dagen per week plaats nemen aan een werkplek in de coworking voor een prijs vanaf €195,- per maand. Als je 5 dagen per week wilt werken dan is dit mogelijk voor een prijs vanaf €295,- per maand. Er zijn ook private kantoorunits aanwezig van 10 m2 tot en met 100 m2 voor prijzen vanaf €450,- per maand. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Airconditioning, hulp voor start-ups en gemeubileerde kantoren

Als je net een bedrijf bent begonnen en je bent op zoek naar de nodige ondersteuning, dan ben je met een kantoor te huur aan De Keyserlei in Antwerpen centrum aan het juiste adres. Het bedrijvencentrum biedt de mogelijkheid om hier je maatschappelijke zetel te vestigen. De airconditioning zorgt steeds voor een aangename temperatuur in de kantoorkamer. Bovendien zijn de kantoorruimtes volledig gemeubileerd. Met enkel je laptop in de hand kun je vertrekken naar je kantoor te huur en direct aan de slag gaan.

Locatie en bereikbaarheid

Met een kantoor te huur aan De Keyserlei in Antwerpen Centrum ben je goed gelokaliseerd. Er is een parking onder het bedrijvencentrum aanwezig waardoor je eenvoudig met de auto naar je werk kan reizen. Via de A12, E19 en E34 rijd je naar je kantoor te huur en doorheen heel België. Het Centraal Station van Antwerpen is dichtbij. Dus ook reizen met het openbaar vervoer is perfect mogelijk. Bus, trein, tram stoppen allemaal op enkele meters van je kantoor te huur. Makkelijk toch dat je altijd goed bereikbaar bent met een kantoor te huur aan De Keyserlei in Antwerpen Centrum?

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan De Keyserlei?

Hoe lijkt het jou om een kantoor te huur te hebben aan De Keyserlei in Antwerpen Centrum? Ben je al enthousiast en wil je graag een kijkje komen nemen? Neem dan snel contact op met onze vastgoedconsultants voor een gratis rondleiding in te plannen. Ook voor verdere informatie kun je terecht bij de vastgoedconsultants van SKEPP. Neem snel contact op en ga voor een kantoor te huur aan De Keyserlei in Antwerpen Centrum.

3 beoordelingen De Keyserlei

Leuke inrichting en veel lichtinval.

W.

Een goede prijs voor een kantoor op dergelijke locatie

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!