Antwerpen Centrum, De Keyserlei 58-60

Kantoorruimte huren aan De Keyserlei in Antwerpen (Centrum)

Huur kantoorruimte aan De Keyserlei in Antwerpen en vind functionele, moderne en technologisch ondersteunende oplossingen. Je huurt hier een werkplek dichtbij Antwerpen Centraal Station en in een inspirerende omgevingen met gelijk gestemden. Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden.

Huurprijzen

Of je nu op zoek bent naar een plek waar je even kan ontsnappen aan het thuiswerken of heb je misschien een heel kantoor nodig? Geen probleem, want je vindt hier wat je zoekt. Zo kun je voor 2 dagen per week plaats nemen in de coworking voor een prijs vanan €195,- per maand. Als je 5 dagen per week wilt werken dan is dit mogelijk voor een prijs vanaf €295,- per maand. Er zijn ook private offices aanwezig van 10 m2 tot en met 100 m2 voor prijzen vanaf €450,- per maand. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Airconditioning, hulp voor start-ups en gemeubileerde kantoren

Als je net een bedrijf bent begonnen en je bent op zoek naar de nodige ondersteuning, dan ben je bij dit kantoorgebouw aan De Keyserlei in Antwerpen aan het juiste adres. Hier is het namelijk mogelijk om een maatschappelijk- of commercieel zetel te verkrijgen op dit adres. Klinkt niet verkeerd toch? Tijdens warme zomerdagen kun je genieten van de airconditioning die zorgt dat je zelf het hoofd koel houdt. Als laatste mogen we natuurlijk niet vergeten te zeggen dat de kantoorruimtes volledig gemeubileerd zijn en dat je dus alleen maar je laptop hoeft mee te nemen alvorens je aan het werk wilt.

Locatie en bereikbaarheid

Kantoorruimte huren doe je in het centrum van Antwerpen! Daar staat tevens dit kantoorpand en je maakt hier zoals gezegd gebruik van verschillende services. Er is een parking onder het gebouw aanwezig waardoor je eenvoudig met de auto naar je werk kan reizen. De A12, E19 en E34 zijn allemaal goed te bereiken en zo worden bezoeken door heel België wel erg eenvoudig. Antwerpen Centraal Station is dichtbij en dus zijn werknemers die geen auto hebben ook snel op het werk met de bus of de trein. Makkelijk toch dat je altijd goed bereikbaar bent? In de buurt zijn veel restaurantjes waar je kunt eten, zoals: De Pizza Hut, The Duke of Antwerp en La Fontanella. Er is nog veel meer te beleven, maar we dagen je uit om dit zelf te komen ervaren.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan De Keyserlei?

Hoe lijkt het jou om kantoorruimte te huren aan De Keyserlei in Antwerpen? Ben jij ook zo enthousiast en wil je graag een kijkje komen nemen? Neem dan snel contact op met onze vastgoedconsultants voor verdere informatie. Het is ook mogelijk om gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in te plannen wanneer het jou uitkomt. We spreken je snel! 

Kantoorruimte huren in Antwerpen, De Keyserlei 58-60 De Keyserlei 58-60 Antwerpen Centrum Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!