Antwerpen Centrum, Pelikaanstraat 3

Kantoorruimte huren aan de Pelikaanstraat in Antwerpen (Centrum)

Ben je op zoek naar een kantoorruimte om te huren aan de Pelikaanstraat in Antwerpen? Dan is dit kantoorpand voor jou wellicht een goede optie. De kantoren en werkplekken zijn te huur in het Centraal Station van Antwerpen, een geweldige locatie met de bijbehorende bereikbaarheid. Waar wacht je nog op?

Huurprijzen

In dit fraaie kantoorgebouw is het mogelijk om kantoren te huren van verschillende formaten. De prijzen zijn opgesteld per persoon en dit komt neer op ongeveer €291,- per persoon per maand. Zo huur je dus een kantoor voor 2 personen voor €582,- per maand en een kantoor voor 6 personen voor €1746,- per maand. Dat zijn geen verkeerde prijzen, want je krijgt er een geweldige locatie en een gemeubeld en serviced kantoor voor terug.

Loungeruimten, parking en praktisch naast de trein

De kantoren in dit kantoorgebouw, aan de Pelikaanstraat in Antwerpen, hebben als voordeel dat er veel connecties zijn met de trein, bus en tram. Hierdoor ben je niet alleen voor je personeel, maar ook voor bezoekers uitstekend bereikbaar. Ook zijn er lounge ruimten aanwezig waar je informele besprekingen kunt houden en als je een formeel gesprek wilt voeren dan maak je gebruik van de vergaderruimte. Het huren van een kantoorruimte geeft je ook toegang tot de community, deze kan zorgen voor veel samenwerkingen. Dat is een goede kans toch?

Locatie en bereikbaarheid

De kantoren zijn gesitueerd tegen het centrum van Antwerpen aan en binnen de ring, de N12 brengt je echter binnen een paar minuten al naar de E34 snelweg. Je bent dus met eigen vervoer snel de drukte weer uit en op weg naar Nederland, Duitsland of andere steden in België. De ligging in het Centraal Station van Antwerpen is niet minder dan ideaal te noemen, want je bent voor iedereen gemakkelijk te bereiken en er zijn winkels en restaurants aanwezig. Kortom, je huurt op een levendige locatie waar je je bedrijf kan laten groeien. 

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Pelikaanstraat in Antwerpen?

Ben je benieuwd hoe de kantoren aan de Pelikaanstraat in Antwerpen er uit zien en wil je graag een rondleiding plannen of heb je nog meer vragen? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants, zij staan klaar voor jou. Bij SKEPP kun je gemakkelijk, snel en gratis jouw nieuwe kantoorruimte vinden.

Kantoorruimte huren in Antwerpen, Pelikaanstraat 3 Pelikaanstraat 3 Antwerpen Centrum Toplocatie!

1 beoordelingen Pelikaanstraat

Heel handig, zo een kantoor in het station. Vooral als je veel reist met de trein.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!