Kantoor te huur Brussel Airport, Belgicastraat 9

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Keuken
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Belgicastraat 9 in Brussel Airport

Beschikbare kantoorvloeren
 • C12

  Ruimte: 179 m2
  Huurprijs: 1.380 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Belgicastraat in Brussel (Airport)

Als je dicht bij Brussel wilt werken maar liever niet in de dagelijkse files staat kun je een kantoor huren in het kantoorpand aan de Belgicastraat in Brussel Airport. Dit moderne kantoorgebouw is gelegen op een bedrijventerrein met een gunstige ligging. Vanuit deze kantoorruimte heb je een mooi zicht op de omgeving en het groene landschap. Lees snel verder en kom meer te weten over de voordelen om een kantoor te huren aan de Belgicastraat in Brussel.

Huurprijzen

In dit bedrijvencentrum huur je  dit kantoor van 179 m2 netto voor €1180,- per maand. In de prijs zijn de voorzieningen niet inbegrepen maar deze je kun je zelf regelen en een aanbieder naar keuze gebruiken. De kantoorruimte is voorzien van een aparte ruimte die je naar keuze kunt inrichten als bijvoorbeeld keuken of opslag. Dankzij de videofoon kun je zien wie bij je gehuurde kantoor aanbelt. Parkeerplaatsen kunnen in overleg gehuurd worden zodat jij je auto kunt parkeren bij je gehuurde kantoor.

Veel ruimte, zelf in te richten en groene tuin 

Deze kantoorunit is een ruim blank canvas en is door de huurder geheel zelf in te richten naar eigen smaak. Je kunt zelf je werkplekken of kantoorkamers bepalen, een vergaderruimte installeren of wie weet wil je wel een deel inrichten met flexplekken. Dankzij de grote ramen heb je veel natuurlijk licht in je kantoorruimte en zit niemand in het donker. De centrale groene tuin tussen de gebouwen is een leuke plek om onder de middagpauze te toeven. Relax even op een bankje en geniet van je boterhammen in de open lucht. Als jij je benen wilt strekken kun je in de omgeving een fijne wandeling in het groen maken.

Locatie en bereikbaarheid

Dit bedrijvenverzamelgebouw ligt op slechts 5 minuten van de snelweg naar Brussel. Voor je gasten zijn er voldoende hotels in de nabije omgeving. Als je dit kantoor huurt kun je zelf een parkeerplaats huren maar er is ook de mogelijkheid om je auto in de nabije omgeving te parkeren. Het staat je natuurlijk ook vrij om met de fiets te komen zodat je helemaal geen parkeerstress hebt. 

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Belgicastraat in Brussel Airport?

Wil jij een groot kantoor huren aan de Belgicastraat in Brussel en dit naar eigen smaak inrichten? Een kantoor huren in dit bedrijvencentrum is een goede keuze als je wilt werken temidden van andere bedrijven. Boek gerust online je rondleiding in. Stel je vragen aan onze kantoorexperts en zij geven je gratis en geheel vrijblijvend de nodige uitleg. Wees er snel bij en huur je kantoor aan de Belgicastraat in Brussel.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

Wilde er gaan kijken maar kon niet binnen.

Het terrein is groot en mooi. Snel een afpraak maken.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Belgicastraat 9

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen