Brussel Airport, Leonardo Da Vincilaan 1

Kantoorruimte huren aan de Leonardo Da Vincilaan in Brussel (Zaventem)

Wil jij kantoorruimte huren aan de Leonardo Da Vincilaan in Zaventem? Dat is nu mogelijk in dit business center strak aan de snelweg. De gerenoveerde en gemoderniseerde kantoren sluiten volledig aan bij alles wat een bedrijf nodig heeft tegenwoordig. De kantoorgebouwen staan dichtbij Brussel Airport en ook daarom is deze locatie er een om zeker eens nader te bekijken.

Huurprijzen

De kantoorruimtes in dit gebouw worden allemaal nieuw opgeleverd en daarom kun jij er zeker van zijn dat je in een creatieve en inspirerende omgeving aan het werk kunt. Je huurt de kantoorruimtes tegen flexibele voorwaarden, dat is toch ook normaal in deze tijd? Je wilt flexibel blijven en je kantoor moet kunnen meegroeien en krimpen als dat nodig is. Het is is ook mogelijk om naast een kantoorunit een werkplek te huren. Werkplekken zijn te huren voor een paar dagen per week, maar uiteraard ook voor 5 dagen per week of fulltime. Voor meer informatie over de beschikbaarheid en huurprijzen neem je contact op met onze vastgoedconsultants.

Bemande receptie, vergaderruimtes en 24/7 toegang

Aan de Leonardo Da Vincilaan in Zaventem zijn de kantoorruimtes zo ingericht dat ze aansluiten op jouw core business. Je huurt niet alleen een kantoor, maar ook een pakket met diensten en services waarvoor je niet nog eens extra hoeft te betalen. Zo is er een bemande receptie aanwezig die voor jou de post en telefoontjes doorstuurt naar de juiste persoon. Voor de belangrijke besprekingen met collega's of zakenpartners reserveer je een vergaderruimte. Hierin zijn alle middelen aanwezig om de perfecte presentatie te geven. Loop de vergadering uit en wordt het laat? Geen enkel probleem, want je hebt 24/7 toegang tot het gebouw. Pak dus gerust nog een heerlijke kop koffie als je nog even bij wilt komen voordat je naar huis gaat, dit kost je ook niets extra. Dus wil je de koffie zwart of met suiker en melk?

Locatie en bereikbaarheid

Over de locatie en bereikbaarheid van jouw kantoorruimte of werkplek hoef je niet te klagen als je hier gaat huren. Je huurt op nog geen 10 minuten van Brussel en ook Antwerpen is ongeveer 30 minuten rijden met de auto. Het openbaar vervoer stopt op meerdere plekken dichtbij het kantoorpand en hierdoor kom je dus ook eenvoudig op je werk zonder auto. Vlakbij het gebouw komen twee belangrijk snelwegen samen en dus ben je vanuit heel België eenvoudig bereikbaar. Het Crown Plaza hotel ligt dichtbij en is voor gasten een geschikte plek om te overnachten. Ook zijn er twee goede restaurants te vinden in de buurt, namelijk; Serenata en Da Lino. Probeer ze eens uit!

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Leonardo Da Vincilaan?

Zie jij het al voor je? Kantoorruimte huren aan de Leonardo Da Vincilaan in Zaventem? Het is wellicht een goed idee om eens contact te zoeken met onze vastgoedconsultants, want zij kunnen je alles vertellen wat je nu nog niet weet. We helpen je gratis en plannen ook een rondleiding voor je in die niets kost. We hopen je snel te spreken bij SKEPP.

 

Kantoorruimte huren in Brussel Zaventem, Leonardo 1 Leonardo Da Vincilaan 1 Brussel Airport Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!