Brussel Airport, Pegasuslaan 5

Kantoorruimte huren bij Brussel Airport aan de Pegasuslaan 5 (Diegem)

Wanneer je kantoorruimte wilt huren nabij Brussel Airport aan de Pegasuslaan in Diegem, bekijk dan dit kantoorgebouw. Er zijn nog fraai ingerichte kantoren beschikbaar, je kunt er uitstekend vergaderen en je rijdt vlot af en aan met de wagen of het openbaar vervoer. Als ondernemer wil je toch ook graag een kantoor met een centrale ligging in Vlaanderen?

Huurprijzen

De gemeubileerde kantoren zijn te huur voor een huurprijs vanaf €240,- per persoon per maand. Uiteraard zijn de kantoorruimtes te huur in verschillende formaten en helpen we je graag aan een geschikt kantoor. Ben je op zoek naar een kantoor voor 2, 4 of misschien wel 8 personen? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants om gratis een aanbod op maat te ontvangen. 

Professionele vergaderruimtes, ingerichte kantoren en een community door heel Vlaanderen

Op deze centrale locatie aan de Pegasuslaan in Diegem, nabij Brussel Airport, kun je gebruik maken van vergaderruimtes van 4 man tot over de 50. Iedereen kan je vlot bereiken en zo is een meeting op deze kantoorlocatie ideaal. Wanneer je een kantoorruimte wilt huren, dan huur je een gemeubileerd kantoor met alles wat jij als ondernemer nodig hebt. Het ontzorgen van jou wordt door de beheerder als een hoofdtaak gezien. Wil je graag nieuwe samenwerkingen aangaan? Dat komt goed uit, want je maakt deel uit van een community die zicht uitstrekt over heel Vlaanderen. Advies, opdrachten en langdurige partnerships zijn dan ook niet ongewoon en ontstaan regelmatig.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorgebouw ligt aan de Pegasuslaan 5, deze straat wordt vaak de 'hoofdkantoorboulevard' genoemd. De naam is toepasselijk aangezien er veel bedrijven zijn gevestigd met het hoofdkantoor van hun bedrijf. Een van de voorbeelden is de NAVO, die hier ook in de buurt is gevestigd. Jij mag daar als ondernemer natuurlijk niet ontbreken en daarom bieden we de optie tot het huren van kantoorruimte. De kantoorruimte ligt dicht aan het knooppunt van de E19 en de E40 waardoor je vanuit heel België uitstekend te bereiken bent. Er zijn tevens voldoende connecties voor de bus en de trein om ook zonder wagen op het werk te kunnen komen.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Pegasuslaan?

Wil jij kantoorruimte huren aan de Pegasuslaan in Diegem, dichtbij Brussel Airport? We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst een keer gaat kijken en een rondleiding wilt hebben. Wij regelen dit gratis en geheel vrijblijvend voor je op een moment dat het jou uit komt. Kantoorruimte huur je bij SKEPP!

Kantoorruimte huren bij Brussel Airport, Pegasuslaan 5 Pegasuslaan 5 Brussel Airport Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!