Brussel Airport, Pegasuslaan 5

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimten

vanaf € 240 p.m.

Kantoor te huur aan de Pegasuslaan in Brussel Airport

Wanneer je een kantoor te huur nabij Brussel Airport aan de Pegasuslaan bekijk dan dit business center. Er zijn nog diverse kantoorruimtes en werkplekken beschikbaar. De troeven van het bedrijvencentrum? Je kunt er uitstekend vergaderen en je rijdt vlot naar het kantoor te huur met de wagen of het openbaar vervoer. Als ondernemer wil je toch ook graag een kantoor met een centrale ligging in Vlaanderen? Lees snel verder en ontdek alles over een kantoor te huur aan de Pegasuslaan in Brussel Airport.

Huurprijzen

De gemeubileerde kantoorkamers zijn te huur voor een huurprijs vanaf €240,- per persoon per maand. Uiteraard zijn de kantoorruimtes te huur in verschillende formaten. Er zijn kantoorunits voor 2, 4 of 8 personen. Voor de meest actuele informatie, neem je het best contact op met onze vastgoedconsultants. Dan ontvang je geheel vrijblijvend en gratis een aanbod op maat.

Professionele vergaderruimtes, ingerichte kantoren te huur en een community door heel Vlaanderen

Op deze centrale locatie aan de Pegasuslaan in Diegem, nabij Brussel Airport, kun je gebruik maken van vergaderruimtes geschikt voor 4 tot 50 personen. Het business center heeft een heel centrale ligging. Daardoor kan iedereen je vlot bereiken. Wanneer je een kantoorruimte wilt huren, dan huur je een gemeubileerd kantoor te huur met alles wat jij als ondernemer nodig hebt. Het ontzorgen van jou als ondernemer is voor de beheerder een prioriteit. Wil je graag nieuwe samenwerkingen aangaan? Dat komt goed uit, want je maakt deel uit van een community die zich uitstrekt over heel Vlaanderen. Advies, opdrachten en langdurige partnerships zijn dan ook niet ongewoon en ontstaan regelmatig in dit bedrijvencentrum.

Locatie en bereikbaarheid

Het bedrijvencentrum ligt aan de Pegasuslaan in Brussel Airport. Deze straat wordt vaak de 'hoofdkantoorboulevard' genoemd. De naam is toepasselijk aangezien er veel bedrijven zijn gevestigd met het hoofdkantoor van hun bedrijf. Jij mag daar als ondernemer natuurlijk niet ontbreken met jouw kantoor te huur. Je hebt dan een kantoor te huur dicht gelegen aan het knooppunt van de E19 en de E40 waardoor je vanuit heel België uitstekend te bereiken bent. Er zijn tevens voldoende connecties voor de bus en de trein om ook zonder wagen vlot op het werk te geraken.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Pegasuslaan?

Wil jij een kantoor te huur aan de Pegasuslaan in Diegem, dichtbij Brussel Airport? We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst een keer gaat kijken en een rondleiding wilt hebben. SKEPP regelt dit gratis en geheel vrijblijvend voor je op een moment dat het jou uit komt. Ga snel voor een kantoor te huur aan de Pegasuslaan in Brussel Airport via SKEPP!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!