Brussel Airport, Culliganlaan 1B

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 150 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 250 p.m.

Kantoor te huur aan de Culliganlaan in Brussel Airport

Op zoek naar een kantoor te huur aan de Culliganlaan bij Brussel Airport? Dan ben je bij dit bedrijvencentrum aan het goede adres. Hier vind je diverse kantoorruimtes en werkplekken voor coworking. Lees hier verder welke mogelijkheden je allemaal hebt met een kantoor te huur aan de Culliganlaan in Brussel Airport.

Huurprijzen

Het concept is simpel: e bepaald hoeveel dagen per week jij graag wilt werken op deze locatie en sluit je abonnement af. Een werkplek voor coworking voor 2 dagen per week huur je al voor een prijs vanaf €195,- per maand. Je kan ook voor een abonnement van 5 dagen per week kiezen. Dit komt op €295,- per maand. Afgesloten kantoorunits zijn beschikbaar van 10 m2 tot 100 m2. Zo heb je een eigen kantoorkamer waar je in alle rust kunt werken. De prijzen van dergelijke kantoorruimte beginnen vanaf €450,- per maand.

Maatschappelijk zetel, parking en restaurant op locatie

Met een kantoor te huur aan de Culliganlaan bij Brussel Airport kun je sls beginnend bedrijf hier ook je maatschappelijke zetel vestigen. Het bedrijvencentrum biedt zelfd hulp in de opstartfase van je bedrijf. Er is een grote ondergrondse parking aanwezig waar jij en jouw bezoek hun wagen kunnen parkeren. Ook over de lunch hoef je je hier geen zorgen te maken. Er is namelijk een restaurant aanwezig waar jij dagelijks kunt genieten van een verse lunch.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie is niet anders te benoemen dan ideaal. Je huurt een kantoor te huur net buiten de drukte van Brussel, praktisch op Brussel Airport en nabij een kruispunt van grote nationale snelwegen, namelijk de E19 en de E40. Een locatie met een betere bereikbaarheid vind je niet gemakkelijk. Als je niet met de auto naar je kantoor te huur reist dan is het ook eenvoudig om de bus te nemen. De bus stopt namelijk voor het business center.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Culliganlaan in Brussel Airport?

Ga voor een kantoor te huur aan de Culliganlaan in Brussel Airport. Je huurt hier gemakkelijk en snel een kantoorruimte of werkplek. Bij vragen neem je het best contact op met onze vastgoedconsultants. Ze kunnen gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je inplannen. Neem contact op met SKEPP en ga snel voor een kantoor te huur aan de Culliganlaan in Brussel Airport.

1 beoordelingen Culliganlaan

Mooi gelegen pand met vriendelijke mensen.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!