Super deal

Brussel Airport, Culliganlaan 1B

Kantoorruimte huren aan de Culliganlaan in Brussel (Zaventem)

Kantoorruimte huren aan de Culliganlaan bij Brussel en nabij Brussel Airport? Dat is mogelijk in dit kantoorgebouw waar jij de oplossing vindt in jouw zoektocht naar een nieuw kantoor of plek in de coworking. Lees hier verder welke mogelijkheden je allemaal hebt.

Huurprijzen

Het concept is simpel, je bepaald hoeveel dagen per week jij graag wilt werken op deze locatie en sluit je abonnement af. Een plek in de coworking voor 2 dagen per week huur je al voor een prijs vanaf €195,- per maand. Als dit niet genoeg is en je werkt liever 5 dagen per week tussen gelijkgestemden dan kan dit vanaf €295,- per maand. Afgesloten kantoorruimtes zijn beschikbaar van 10 m2 tot 100 m2. Zo heb je een eigen ruimte waar je in alle rust kun werken vanaf €450,- per maand. Dat zijn geen verkeerde prijzen voor een locatie als deze toch?

Maatschappelijk zetel, parking en restaurant op locatie

Als beginnend bedrijf kun je een maatschappelijke zetel krijgen aan de Culliganlaan in Brussel. Zo word je geholpen in de opstart fase van het bedrijf en beschik je ook direct over een locatie waar je u tegen zegt. Er is een grote ondergrondse parking aanwezig waar jij en jouw bezoek hun wagen kunnen parkeren. Wel makkelijk dat je niet eerst een half uur hoeft te zoeken naar een vrije parkeerplek toch? Over het werken, parkeren en zelfs over de lunch hoef je je hier geen zorgen te maken. Er is namelijk een restaurant aanwezig waar jij kunt genieten van een verse lunch. Iedere dag als je zou willen.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie is niet anders te benoemen dan ideaal. Je huurt een kantoorruimte net buiten de drukte van Brussel, praktisch op Brussel Airport en nabij een kruispunt van grote nationale snelwegen (E19 en de E40). Een locatie met een betere bereikbaarheid vind je niet gemakkelijk. Als je niet met de auto naar je werkt reist dan is het ook eenvoudig om te bus te nemen. De bus stopt namelijk voor het gebouw en zet jou dus op tijd af op je werk. Voor een zakelijk diner kun je naar Diegem gaan en hier een van de restaurants bezoeken. 

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Culliganlaan?

Aan de Culliganlaan in Brussel bij Brussel Airport huur je nu nog gemakkelijk en snel een werkplek of kantoor. Bij vragen neem je contact op met onze vastgoedconsultants en ze kunnen voor je gratis en geheel vrijblijvend ook een rondleiding voor je inplannen. Je bent het niet verplicht, maar gratis komen kijken en genieten van heerlijke koffie is toch niet verkeerd?

Kantoorruimte huren in Brussel, Culliganlaan 1B Culliganlaan 1B Brussel Airport Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!