Kantoor te huur Brussel Airport, Brussels National Airport 1

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Zaventem Luchthaven Perron B 5 min. lopen (0,4 km)
 • Treinstation Brussels Airport - Zaventem 1 min. lopen (0,1 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Brussels National Airport 1

Over dit kantoor

Kantoor te huur aan Brussels National Airport in Brussel (Airport)

Een kantoor te huur aan Brussels National Airport in Brussel Airport? Hier een kantoor te huur vestigen gaat gegarandeerd gepaard met een nationale én internationale reputatie. Het business center is gevestigd op een top locatie met hoog internationaal aanzien. Het bedrijvencentrum biedt 3700 m2 aan kantoren te huur en vergaderruimtes. Bovendien is elk kantoor te huur voorzien van de meeste moderne en professionele faciliteiten. Met een kantoor te huur aan Brussels National Airport neem je een vliegende start.

Huurprijzen

Het business center aan Brussels National Airport heeft een ruim aanbod aan kantoorruimtes en werkplekken. Je hebt al een kantoorkamer van 20m2, 30 m2, 40 m2 of 60 m2 voor respectievelijk €1600,-, €2300,-, €3000,- of €3800,- per maand exclusief BTW maar inclusief alle servicekosten. Een flexibele werkplek huur je al voor €149,- per maand en een vaste werkplek voor €399,- per maand. Een van de waarden van het bedrijvencentrum aan Brussels National Airport is een flexibele huur. Wil je een kantoor te huur voor een dag, een week, een maand, een jaar of langer voor 1 persoon of 100 personen? Je kunt er werken op welke manier je wenst.

Kleermaker en droogkuis, een restaurant voor zakenlunches en een gezellige bar om te netwerken

Een kantoor te huur in dit business center aan de Brussels National Airport heeft een hele waaier aan extra faciliteiten in het aanbod. Er is een kleermaker aanwezig en een droogkuis voorzien. Zo is je pak altijd perfect in orde. Relax and rewind is een andere waarde van het bedrijvencentrum. Af en toe moeten de batterijen gewoon eens opgeladen worden. Geniet daarom van een heerlijke zakenlunch in het restaurant of ga na het werk iets gezellig drinken in de bar met collega´s. Zo wordt het plezierig zaken doen.

Locatie en bereikbaarheid

Met een kantoor te huur aan Brussels National Airport in Brussel Airport kun je niet beter gelegen zijn. Je kantoor te huur bevindt zich bijna letterlijk op de nationale luchthaven van België. Dagelijks vertrekken en komen hier duizenden zakenmensen aan. Ideaal om internationale zakenrelaties op te bouwen. Ook is er een uitgebreid netwerk van openbaar vervoer bestaande uit bussen, treinen en metro. Met de auto bereik je via de E19 en E40 vanuit alle andere hoeken van het land gemakkelijk het kantoor te huur aan Brussels National Airport. Het bedrijvencentrum zelf beschikt over een parking.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Brussels National Airport in Brussel Airport?

Wil jij ook een kantoor te huren aan Brussels National Airport in Brussel Airport (Zaventem)? Neem dan snel contact op met een vastgoedconsulent van SKEPP! Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Blijf bovendien niet zitten met je vragen. Wij beantwoorden ze met alle plezier. Ga voor een kantoor te huur aan Brussels National Airport in Brussel Airport.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Brussels National Airport 1 in Brussel Airport

(Flex)werkplekken
Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

Een mooie locatie om te werken en ge kunt er de vliegtuigen zien landen en vertrekken

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Brussels National Airport 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner