Brussel Centrum, Congresstraat / Rue de Congres 35

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Huurprijzen

Kantoor te huur aan de Congresstraat / Rue de Congres in Brussel Centrum

Een kantoor te huur zoeken aan de Congresstraat / Rue de Congres in Brussel Centrum doe je via SKEPP. Dit bedrijvencentrum in het historische centrum van Brussel ligt niet alleen op een geweldige locatie, maar straalt ook nog eens professionaliteit uit. Wil je meer weten over dit kantoor te huur? Lees dan snel verder!

Huurprijzen

Als jij op zoek bent naar een kantoor te huur in Brussel Centrum, dan is dit business center aan de Congresstraat/Rue de Congres een goede optie. Investeer in jouw bedrijf door een kantoor te huur te nemen in het centrum van de Belgische hoofdstad. Er zijn op dit moment nog kantoorruimtes beschikbaar, maar je zal er snel bij moeten zijn. Je hebt al een kantoor te huur voor 2 tot 3 personen voor €950,- per maand en een kantoorunit voor 1 of 2 personen kost je €800,- per maand. Als je meer informatie nodig hebt over de beschikbare kantoorkamers en/of prijzen, neem dan contact op met onze vastgoedconsultants.

Moderne kantoren, een patio om op te relaxen en 24/7 toegang

Binnen dit business center aan de Congresstraat / Rue de Congres in Brussel Centrum, heb je een kantoorkamer snel, gemakkelijk en tegen de laagste prijs. Alle kantoorruimtes in het bedrijvencentrum zijn voorzien van comfortabele stoelen en alles wat jouw bedrijf nodig heeft. Op de momenten die je niet doorbrengt in je kantoorunit wil je natuurlijk wel kunnen genieten. Dat kan. Deze locatie beschikt over een patio waar je heerlijk kunt genieten van je lunch of gewoon even kunt uitrusten en ontspannen. Coworking in de buitenlucht is ook altijd heel gezellig. zeker in de zomer bij mooi weer. Ook zorgt het bedrijvencentrum ervoor dat de post voor je klaarligt. Bovendien is er altijd koffie en thee beschikbaar wanneer je zin hebt in een heerlijke kop of een aan je afspraken wilt aanbieden. Jij hebt een eigen sleutel en 24/7 toegang waardoor je op jouw eigen ritme en volgens je eigen agenda aan de slag kunt in je kantoor te huur.

Locatie en beschikbaarheid

Een kantoor te huur aan de Congresstraat/Rue de Congres in het centrum van de Belgische hoofdstad? Beter kun je niet hebben. Via hoofdwegen rijd je gemakkelijk Brussel in en uit via de E40. Met de auto kom je gemakkelijk op het werk, maar ook met het openbaar vervoer bereik je het kantoor te huur eenvoudig. Er zit een goed restaurant in de straat waar je heerlijk wat kunt eten als je een keer niet zelf wilt koken. Een leuk extraatje, op loopafstand van dit bedrijvencentrum is het Koninklijk Circus Brussel te vinden. Deze zaal dateert van de 19e eeuw en is een toeristische trekpleister.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Congresstraat / Rue de Congres in Brussel Centrum?

Wil je een kantoor te huur aan de Congresstraat / Rue de Congres in Brussel? Kom dan eens kijken op deze locatie en kijk je ogen uit. Neem contact op met onze vastgoedconsultants. Ze beantwoorden als jouw vragen en ze kunnen gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding inplannen. Vestig nu jouw droom kantoor te huur in de Congresstraat/Rue de Congres in Brussel Centrum.

Kantoorruimte huren in Brussel, Congresstraat / Rue de Congres Congresstraat / Rue de Congres 35 Brussel Centrum Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!