Super deal

Brussel Centrum, Drukpersstraat / Rue de Presse 4

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Drukpersstraat / Rue de Presse in Brussel (Centrum)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte om the huren aan de Drukpersstraat / Rue de Presse in Brussel? Neem dan eens een kijkje bij dit kantoorgebouw in het centrum van de Belgische hoofdstad. Kijk gauw verder en word ook enthousiast!

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw zijn op dit moment nog 2 kantoren beschikbaar voor de verhuur. Het is al mogelijk om een kantoorruimte te huren voor 1 of 2 personen voor een prijs van €800,- per maand! Als jouw bedrijf toch liever een grotere ruimte wil huren dan is een kantoor van 2 tot 3 personen voor €950,- per maand misschien een betere optie. Het drinken van koffie, thee en water zit bij de prijs inbegrepen en je kunt gratis gebruik maken van de vergaderruimtes.

Het Warandepark als uitlaatklep in je pauzes

Het grote voordeel van de Drukpersstraat / Rue de Presse in Brussel en het huren van deze kantoorruimte is dat je op een prachtige locatie gevestigd zit. Je kunt tijdens de lunch heerlijk lopen in dit prachtige park in het centrum van de stad. Wellicht geeft de frisse lucht je creativiteit een boost of verlicht het de druk van de werkdag. Je kunt op iedere locatie van de verhuurder vergaderruimte huren als je een meeting wilt organiseren. Binnen deze vergaderruimten is genoeg plek en een professionele sfeer aanwezig. Voor meer informatie over de faciliteiten kun je ook contact opnemen met onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag.

Locatie en bereikbaarheid

In het centrum van de hoofdstad van België kun jij nu jouw kantoorruimte huren. Via uitvalswegen bereik je eenvoudig de E40 en via deze snelweg reis je gemakkelijk door heel België. Het Koninklijk Circus Brussel ligt op loopafstand en deze evenementenzaal dateert al uit 1878, wellicht een leuk idee om het eens te bezoeken met je collega's. Je reist gemakkelijk naar het werk met de auto, maar ook bussen en de tram stoppen op loopafstand van het kantoorpand. Met het openbaar vervoer ben jij als bedrijf dus ook uitstekend bereikbaar. In de straat kun je ook lekker een hapje eten bij Madou's Folie, heerlijk als er een keer wat te vieren valt.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Drukpersstraat / Rue de Presse?

Lijken deze kantoorruimtes aan de Drukpersstraat / Rue de Presse in Brussel te passen bij jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met SKEPP en plan gratis een rondleiding in. Dan kun je het kantoorgebouw bekijken onder het genot van een kop koffie. 

Kantoorruimte huren in Brussel, Drukpersstraat / Rue de Presse Drukpersstraat / Rue de Presse 4 Brussel Centrum Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!