Brussel Centrum, Drukpersstraat / Rue de Presse 4

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoor te huur aan de Drukpersstraat / Rue de Presse in Brussel Centrum

Ben jij op zoek naar een kantoor te huur aan de Drukpersstraat / Rue de Presse in Brussel Centrum? Neem dan eens een kijkje bij dit kantoorgebouw in het centrum van de Belgische hoofdstad. Kijk gauw verder en word ook enthousiast van een kantoor te huur aan de Drukpersstraat / Rue de Presse in Brussel Centrum!

Huurprijzen

In dit bedrijvencentrum zijn op dit moment nog kantoorkamers en werkplekken beschikbaar voor verhuur. Het is al mogelijk om een kantoorruimte te huren voor 1 of 2 personen voor een prijs van €800,- per maand! Als jouw bedrijf toch liever een grotere kantoorunit wil huren dan is een kantoorkamer van 2 tot 3 personen voor €950,- per maand misschien een betere optie.

Het Warandepark als uitlaatklep in je pauzes, vergaderruimtes en gratis koffie en thee

Het grote voordeel van een kantoor te huur in de Drukpersstraat / Rue de Presse in Brussel Centrum is dat je op een prachtige locatie gevestigd zit. Je kunt tijdens de lunch heerlijk lopen in het prachtige Warandepark in het centrum van de stad. Wellicht geeft de frisse lucht je creativiteit een boost of verlicht het de druk van de werkdag. Op iedere locatie van de verhuurder kun je bovendien vergaderruimtes huren als je een meeting wilt organiseren of aan coworking wilt doen. Binnen deze vergaderruimtes is genoeg plaats en heerst er een professionele sfeer. Koffie, thee en water zit bovendien in de huurprijs inbegrepen. Voor meer informatie over de faciliteiten kun je ook contact opnemen met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag in de zoektocht naar een kantoor te huur.

Locatie en bereikbaarheid

In het centrum van de hoofdstad van België kun jij nu jouw kantoor te huur nemen in het business center aan de Drukpersstraat / Rue de Presse. Via uitvalswegen bereik je eenvoudig de E40. Via deze snelweg reis je gemakkelijk door heel België. Het Koninklijk Circus Brussel ligt op loopafstand. Deze evenementenzaal dateert al uit 1878. Wellicht een leuk idee om het eens te bezoeken met je collega's of (internationale) zakenrelaties. Je reist gemakkelijk naar het werk met de auto, maar ook bussen en trams stoppen op loopafstand van het bedrijvencentrum. Met het openbaar vervoer ben jij als bedrijf dus ook uitstekend bereikbaar. In de straat kun je ook lekker een hapje eten bij Madou's Folie. Heerlijk als er een keer wat te vieren valt.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Drukpersstraat / Rue de Presse?

Lijkt dit kantoor te huur aan de Drukpersstraat / Rue de Presse in Brussel Centrum te passen bij jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met SKEPP en plan gratis een rondleiding in. Dan kun je de kantoorruimte aan de Drukpersstraat / Rue de Presse in Brussel Centrum op je gemak bekijken en een beslissing nemen. Ga nu voor een kantoor te huur an de Drukpersstraat / Rue de Presse!

Kantoorruimte huren in Brussel, Drukpersstraat / Rue de Presse Drukpersstraat / Rue de Presse 4 Brussel Centrum Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!