Brussel Europese Wijk, Handelsstraat / Rue du Commerce 5

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Handelsstraat / Rue de Commerce (Europese Wijk)

Aan de Handelsstraat / Rue du Commerce in Brussel huur je kantoorruimte in dit prachtige herenhuis. Dit kantoorpand staat net buiten het centrum en dient als een business center. De verhuurder heeft veel ervaring als ondernemer en weet dus wat jij wilt, deze kantoorunits is zeker het bekijken waard!

Huurprijzen

Het centrum van Brussel is een broedplaats voor ondernemers. Hier bevinden zich veel bedrijven  evenals het Europees Parlement en daarom is de stad ook zeer internationaal ingesteld. De huurprijzen van de kantoorruimtes verschillen heel erg van elkaar, maar huur je bij deze verhuurder dan weet je dat je de best mogelijke prijs krijgt. Zo huur je een kantoor van 28 m2 voor een prijs van €950,- per maand en een werkplek heb je al voor €250,- per maand. Onze vastgoedconsultants vertellen je graag meer over de prijzen en beschikbaarheid. 

Full serviced, onvangst en 24/7 toegankelijk

Aan de Handelsstraat / Rue du Commerce in Brussel huur je kantoorruimten met uitgebreide voorzieningen. Zo zitten koffie en thee bij de prijs in en worden telefoontjes voor je aangenomen en doorgezet. Ook wordt je post in ontvangst genomen door de beheerder. De bemande receptie zal gasten altijd warm onthalen en deze professionele ontvangst is dan ook zeker een visitekaartje. Het kantoor dat je gaat huren zal 24/7 toegankelijk zijn voor jou en je personeel, omdat de verhuurder ook begrijpt dat jij soms langer door wilt werken.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorgebouw staat in het centrum van Brussel in de wijk Sint-Joost. Het Warandepark ligt op slechts een paar minuten lopen en hier kun je in de lunchpauze heerlijk een stukje gaan lopen. De Ring van Brussel bestaande uit de E19 en de E40 zorgt er voor dat je gemakkelijk in Brussel aankomt en hierdoor kun je prima met eigen vervoer naar kantoor reizen. Ook zijn er in de omgeving meer dan genoeg mogelijkheden om te reizen met het openbaar vervoer. Zo reis je met de bus of met de metro op een paar minuten afstand van het gebouw. In de omgeving kun je lekker eten bij bijvoorbeeld Sushi World of Titanic als je een keertje geen zin hebt om zelf te koken. Natuurlijk heeft Brussel nog veel meer te bieden, kom deze kantoorruimte eens met eigen ogen bekijken.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Handelsstraat / Rue du Commerce?

Aan de Handelsstraat / Rue du Commerce in Brussel een kantoorruimte huren iets voor jou? Aarzel dan niet langer en plan een gratis rondleiding in om jouw nieuwe kantoor zelf te gaan bekijken. De verhuurder zorgt dat er een heerlijke tas koffie klaarstaat op locatie. Zien we je snel?

Kantoorruimte huren in Brussel, Handelsstraat / Rue du Commerce Handelsstraat / Rue du Commerce 5 Brussel Europese Wijk Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!