Brussel Europese Wijk, Marnixlaan / Avenue Marnix 13-17

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoor te huur in de Marnixlaan / Avenue Marnix in Brussel (Europese wijk)

Een kantoor te huur of in de co-working space huren in de Marnixlaan / Avenue Marnix in Brussel Europese Wijk? Het kan in dit moderne en fraai afgewerkte bedrijvencentrum. In het hart van de Belgische hoofdstad en midden in de Europese Wijk huur je een kantoor waar je trots op kunt zijn. De warme kleuren op deze locatie zorgen er voor dat je je zeker thuis zult voelen.

Huurprijzen

In het business center heb je een kantoor te huur en co-working space. Je zit hier te midden van veel grote bedrijven, ambassades en het Europees Parlement. Een co-working space heb je al vanaf €149,- per maand en op deze locatie word je voor een goede prijs alles geboden wat je nodig hebt. Zo huur je een vaste desk in de co-working voor een prijs vanaf €399,- per maand en kun je iedere dag in een fijne omgeving werken. Heb je liever een kantoor te huur of ook wel private office genoemd? Dit is mogelijk, maar omdat er veel vraag is zijn de prijzen hiervan op aanvraag. Je betaalt een prijs per persoon en een langere contractduur heeft een positieve invloed op de prijs. Wil je graag meer weten over de prijzen van de te huren kantoren? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants.

Stomerij, pakketservice, gym en een restaurant

Naast een kantoor te huur in de Marnixlaan / Avenue Marnix in Brussel Europese Wijk, komen de nodige faciliteiten kijken waarvan je als huurder gebruik kunt maken. Zo is het gehele bedrijvencentrum ingesteld op de wensen van jou als huurder. Je kunt je pak laten stomen, je pakketten laten bezorgen of zelfs stoom afblazen in de gym! Heb je een hongertje? Er is een restaurant aanwezig waar je heerlijk kunt eten, waardoor je niet iedere ochtend eerst brood hoeft klaar te maken. Het huren van een kantoor of werkplek is ideaal in dit klimaat voor iedere moderne professional.

Locatie en bereikbaarheid

Midden in Brussel en in de Europese Wijk heb je een kantoor te huur die bij jou past. Gelegen aan de doorgaande weg, die direct Brussel in- en uitstroomt, is jouw bedrijf goed bereikbaar voor collega's en klanten. Binnen 15 minuten ben je de stad uit en rijd je over de snelweg E40 door heel België. Er is een parkeergarage aanwezig op locatie waar je de auto kunt parkeren, maar met de drukte in de stad is het aan te raden om met het openbaar vervoer te komen. Er zijn genoeg bushaltes en metro's in de buurt die je snel naar andere plekken binnen en buiten Brussel brengen. In de buurt van het kantoorpand zijn een aantal restaurants waar je lekker na het werk wat kan gaan eten, zo kunnen we Coté Sushi Porte de Namur aanraden. Er zitten natuurlijk veel meer restaurants, maar die kun je beter allemaal zelf ontdekken! 

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Marnixlaan / Avenue Marnix in Brussel Europese Wijk?

Ben jij geïnteresseerd in kantoor te huur in de Marnixlaan / Avenue Marnix in Brussel? Neem dan eens contact op met onze vastgoedconsultants en we plannen gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in. Je moet dit kantoor echt met je eigen ogen hebben gezien om te geloven hoe mooi het is en wie weet heb jij straks een kantoor te huur in de Marnixlaan.

Kantoorruimte huren Brussel Europese Wijk, Marnixlaan / Avenue Marnix 13-17 Marnixlaan / Avenue Marnix 13-17 Brussel Europese Wijk Toplocatie!

1 beoordelingen Marnixlaan / Avenue Marnix

Mooie moderne inrichting.

De flexwerkplekken lijken me ideaal voor jonge ondernemers.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!