Kantoor te huur Brussel Europese Wijk, Kunstlaan / Avenue des Arts 6

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Sint-Joost-ten-Node Madou 1 min. lopen (94 m)
 • Metrostation Congres 7 min. lopen (0,6 km)
 • Treinstation Brussel-Congres 13 min. lopen (1,0 km)
 • Metrostation Madou 1 min. lopen (0,1 km)
 • Park 8 min. lopen (0,6 km)
 • Sportschool 4 min. lopen (0,3 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Kunstlaan / Avenue des Arts 6

10% korting!
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Kunstlaan in Brussel (Europese Wijk)

Een kantoor te huur aan de Kunstlaan in Brussel Europese Wijk? Hier een kantoor huren gaat gegarandeerd gepaard met een hoge reputatie. Het business center is gevestigd op een top locatie. Het bedrijvencentrum is omringd door diverse Europese- en overheidsinstellingen. Bovendien bieden ze een uitgebreid pakket aan services aan. Er zijn kosten, noch moeite gespaard om het de huurder zo comfortabel mogelijk te maken.

Huurprijzen

Het bedrijvencentrum aan de Kunstlaan heeft een ruim aanbod aan Kantoorruimten. De groottes van de kantoorkamers variëren van 15 m2 tot 35 m2. De kantooruimten zijn ingericht met kwalitatieve designmeubels van Benoit Viane en stralen een huiselijk gevoel uit. Er is de mogelijkheid om heel flexibel een kantoor te huren. Zo kan je al een kantoorruimte huren vanaf 1 maand en verschillende huurcontracten (bijvoorbeeld tijdelijke contracten, doorlopende contracten) zijn mogelijk. Ook kan je aparte dagen of halve dagen een werkplek huren in de co-working space. Je hebt aan de Kunstlaan al een eigen werkplek voor €400,- per maand. Een kantoorruimte huur je op deze unieke locatie vanaf €500,- per maand. Alle prijzen zijn inclusief servicekosten. Dus er zijn geen verborgen verrassingen op het einde van de maand.

Een gezellige lounge, modern vergaderen, luxe keuken en binnentuin

Als je een kantoor huurt aan de Kunstlaan in Brussel Europese Wijk, krijg je er een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve services bij. Bij de binnenkomst word je verwelkomt door een receptie zoals in een vijf-sterrenhotel. De vergaderruimtes zijn huiselijk ingericht en voorzien van alle modern comfort. Voor, tijdens of na de werkuren kun je aan je fysiek werken met een personal trainer in de private fitness. Je kunt in dit kantoor te huur ook genieten van een heerlijke lunch bereid door sterrenkok Benoit De Witte. Deze lunch op sterrenniveau kost je slechts 15 euro. Kook je liever zelf? Op elke verdieping bevindt zich een volledig uitgeruste keuken en een gezellige lounge. Even ontspannen kun je dan weer in de prachtig ingerichte binnentuin met bijvoorbeeld een koffie bereid door een echte barista of een heerlijk organische thee.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur aan de Kunstlaan is gelegen net naast de R20, ook wel de kleine ring van Brussel genoemd. Vanwaar je ook komt, je komt altijd uit op de R20 bij het binnenrijden van het centrum van Brussel. Je auto kan veilig achtergelaten worden in de ondergrondse beveiligde parking waar 24 parkeerplaatsen zijn voorzien. Ook zijn er voldoende parkeerplaatsen, al dan niet betalend, in de nabije omgeving. Via het openbaar vervoer is het bedrijvencentrum aan de Kunstlaan ook gemakkelijk te bereiken. Het kantoor te huur bevindt zich op wandelafstand van het station Brussel-Centraal. Op 100m afstand vind je metro station “Loi/Arts” en op 75m afstand is metro station “Madou3” gelegen. Buslijnen 1, 2, 5 en 6 brengen je ook overal naar toe waar nodig. Internationale klanten of ambities? Het business center is op 12 minuten rijafstand gelegen van de Nationale luchthaven.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kunstlaan in Brussel?

Kan je niet wachten om een kantoor te huren aan de Kunstlaan in Brussel? Neem dan snel contact op met een vastgoedconsulent van SKEPP! Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Blijf bovendien niet zitten met je vragen. Wij beantwoorden ze met alle plezier over een kantoor te huur aan de Kunstlaan in Brussel.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kunstlaan / Avenue des Arts 6 in Brussel Europese Wijk

(Flex)werkplekken
Kantoorruimten
Kantoorvloeren
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

E

Tijdens een lunch heb ik hier kunne rondkijken en het ziet er erg mooi uit.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Kunstlaan / Avenue des Arts 6

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner