Super deal

Brussel Europese Wijk, Meeûssquare / Square de Meeûs 35

Huur kantoorruimte aan de Meeûssquare / Square de Meeûs (Europese Wijk)

Huur kantoorruimte aan de Meeûssquare / Square de Meeûs (Europese Wijk)

Midden in de Europe Wijk en aan de Meeûssquare / Square de Meeûs in Brussel zijn nu nog kantoorruimten en werkplekken te huur. Op deze locatie heeft in totaal een oppervlak van 2300 m2 en je hebt een geweldig uitzicht over de Meeûssquare. Wil jij ook je eigen kantoor kiezen uit het uitgebreide aanbod en geen minimum contractduur? Lees dan verder!

Huurprijzen

Kantoorruimte huren aan de Meeûssquare / Square de Meeûs in Brussel? Kantoren zijn op dit moment beperkt beschikbaar, vraag dus snel naar de mogelijkheden. Private offices zijn beschikbaar vanaf €800,- per maand. Als je op zoek ben naar een plek in de coworking te midden van een gedreven en groeiende community dan betaal je €395,- per maand voor een vaste plek. De prijzen die genoemd zijn, zijn inclusief servicekosten en de kantoorruimten worden gemeubileerd opgeleverd.

Gratis vergaderruimten, dagelijkse schoonmaak en 24/7 toegang

Kantoorruimte huren aan de Meeûssqaure / Square de Meeûs in Brussel brengt een groot aantal voorddelen met zich mee. Zo heb je gratis toegang tot de kleinere vergaderruimten (tot 10 personen) en wordt er dagelijks schoongemaakt op kantoor. Je krijgt ondersteuning van de bemande receptie en je hebt zelfs 24/7 toegang tot je eigen kantoorkamer. De verhuurder organiseert ook evenementen waar je als huurder naar toe kan om je netwerk uit te breiden.

Locatie en bereikbaarheid

Als je besluit dat je je kantoor wilt huren aan de Meeûssquare / Square de Meeûs dan betekend dit ook automatisch dat je op een toplocatie huurt. Midden in de Europese Wijk te midden van een groot aantal andere bedrijven. Het Europese Parlement ligt op 200 meter afstand net als station Brussel-Luxemburg. Dus als je met de trein naar je werk wilt komen hoef je slechts 8 minuten te lopen vanaf het station. Ook ligt er een metro station op slechts 3 minuten lopen en deze heeft directe verbinding met het Centraal Station van Brussel. Meerdere buslijnen stoppen voor het kantoor en hiermee kom je gemakkelijk door heel Brussel. Reis je toch liever met de auto? Dan rij je via de E40 en de E19 zo Brussel binnen en ben je ook snel in Antwerpen, Gent, Brugge en Charleroi.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Meeûssquare / Square de Meeûs?

Kom jij kantoorruimte huren aan de Meeûssquare / Square de Meeûs in Brussel? Lijkt het jou ook een geweldige locatie en wil je graag de kantoren met eigen ogen zien? Plan dan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in bij ons. Voor meer informatie over dit pand en andere panden neem je contact op met onze vastgoedconsultants. Tot snel!

Kantoorruimte huren in Brussel, Meeûssquare / Square de Meeûs Meeûssquare / Square de Meeûs 35 Brussel Europese Wijk Toplocatie!

Zo bespaar je op huurkosten van kantoorruimte

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!