Kantoor te huur Brussel Europese Wijk, Meeûssquare / Square de Meeûs 35

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Wetenschap 1 min. lopen (0,1 km)
 • Treinstation Brussel-Luxemburg 6 min. lopen (0,5 km)
 • Metrostation Troon 3 min. lopen (0,3 km)
 • Park 1 min. lopen (0,1 km)
 • Sportschool 2 min. lopen (0,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Meeûssquare / Square de Meeûs 35 in Brussel Europese Wijk

Beschikbare (flex)werkplekken
Beschikbare kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Meeûssquare / Square de Meeûs in Brussel (Europese Wijk)

Wil jij een kantoor te huur aan de Meeûssquare / Square de Meeûs in Brussel Europese Wijk? Midden in de Europese Wijk en aan de Meeûssquare / Square de Meeûs zijn nu nog kantoorruimten en werkplekken te huur. Het bedrijvencentrum heeft in totaal een oppervlak van 2300 m2. Bovendien heb je vanuit je kantoorkamer een geweldig uitzicht over de Meeûssquare. Wil jij ook je eigen kantoor te huur aan de Meeûssquare / Square de Meeûs in Brussel Europese Wijk? Midden in de Europese Wijk? Lees dan snel verder!

Huurprijzen

Een kantoor te huur aan de Meeûssquare / Square de Meeûs? Er zijn zowel kantoorruimtes als werkplekken beschikbaar. Je hebt al een kantoorruimte vanaf €800,- per maand. Als je op zoek ben naar een werkplek voor coworking middenin een gedreven en groeiende community dan betaal je €395,- per maand voor een vaste werkplek. De genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten en de kantoorunits worden gemeubileerd opgeleverd.

Gratis vergaderruimten, dagelijkse schoonmaak en 24/7 toegang

Een kantoor te huur aan de Meeûssqaure / Square de Meeûs in Brussel Europese wijk brengt een groot aantal voordelen met zich mee. Zo heb je gratis toegang tot de kleinere vergaderruimten (tot 10 personen) en wordt er dagelijks schoongemaakt op je kantoorkamer. Je krijgt ondersteuning van de bemande receptie en je hebt zelfs 24/7 toegang tot je eigen kantoor te huur. De verhuurder organiseert ook evenementen waar je als huurder naar toe kan om je netwerk uit te breiden.

Locatie en bereikbaarheid

Als je besluit dat je een kantoor te huur wilt aan de Meeûssquare / Square de Meeûs in Brussel Europese wijk dan betekent dit ook automatisch dat je op een toplocatie huurt. Midden in de Europese Wijk, te midden van een groot aantal andere bedrijven. Het Europese Parlement ligt op 200 meter afstand net als station Brussel-Luxemburg. Als je met de trein naar je werk wilt komen, hoef je slechts 8 minuten te lopen vanaf het station. Ook ligt er een metrostation op slechts 3 minuten lopen. Het metrostation heeft directe verbinding met het station Brussel-Centraal. Meerdere buslijnen stoppen voor het kantoor te huur en hiermee kom je gemakkelijk door heel Brussel. Reis je toch liever met de auto? Dan rijd je via de E40 en de E19 zo Brussel in en uit. Bovendien ben je ook snel in Antwerpen, Gent, Brugge en Charleroi.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Meeûssquare / Square de Meeûs?

Ga jij voor een kantoor te huur aan de Meeûssquare / Square de Meeûs in Brussel Europese Wijk? Lijkt het jou ook een geweldige locatie en wil je graag het bedrijvencentrum met eigen ogen zien? Plan dan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding bij ons in. Voor meer informatie over dit business center of een ander bedrijvencentrum neem je contact op met onze vastgoedconsultants. Zij staan met plezier voor je klaar en beantwoorden als jouw vragen. Ga nu voor een kantoor te huur aan de Meeûssquare / Square de Meeûs in Brussel Europese Wijk.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

C

Een mooi kantoor met een prachtig park voor de deur.

T

De ontvangst is erg vriendelijk.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Meeûssquare / Square de Meeûs 35

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner