Kantoor te huur Brussel Europese Wijk, Rue Belliard 53

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Postadres
 • Keuken
Bereikbaarheid
 • Bushalte BRUXELLES Rue de Trêves 2 min. lopen (0,1 km)
 • Treinstation Brussel-Luxemburg 6 min. lopen (0,5 km)
 • Metrostation Maalbeek 5 min. lopen (0,5 km)
 • Park 4 min. lopen (0,3 km)
 • Sportschool 4 min. lopen (0,3 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Rue Belliard 53

5% korting!
Over dit kantoor

Kantoor te huur in de Rue Belliard/Belliardstraat, Brussel (Europese Wijk)

Met een kantoor te huur in de Belliardstraat in de Europese Wijk van Brussel zit je goed. Het kantoor te huur heeft kantoren op diverse verdiepingen en is modern ingericht. Dit business center biedt eigen kantoorruimtes en coworking plekken aan. Het kantoor te huur is gelegen dichtbij het stadscentrum in de Europese Wijk.

Huurprijzen

In dit kantoor te huur zijn er verschillende abonnementen voor coworking mogelijk. Het is mogelijk om een vaste werkplek te huren of om te werken in een coworking ruimte. Voor €300,- per maand heb je al een coworking plek en voor €400,- per maand heb je een vaste werkplek die voorzien is van alle nodige meubilair. Bij deze prijzen is alles inbegrepen. De huurprijzen van de privé kantoren te huur varieert per locatie in het gebouw. Voor meer inlichtingen over een kantoor te huur kun je contact opnemen met onze vastgoedconsulenten. Ze helpen je graag verder.

Hoogwaardige diensten en werken in alle comfort

Met een kantoor te huur in de Belliardstraat in Brussel, in de Europese wijk, geniet je van de high-end services om comfortabel te werken. Uw oude kantoor te huur heeft misschien een koffiezetapparaat, maar dit bedrijvencentrum heeft vers gebrande koffie en fruitig water. De gemeenschappelijke ruimtes zijn uitgerust met comfortabel meubilair en je zult er je meteen thuis voelen. Alle vergaderruimten zijn uitgerust met een hypermodern audio- en videosysteem om je zakelijke vergaderingen te vergemakkelijken. Onze andere diensten omvatten de schoonmaak, breedband internetverbinding, printen en toegang tot telefoon boots. Kortom, dit kantoor te huur biedt oplossingen voor alle professionals.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur bevindt zich in de Belliardstraat, een van de hoofdwegen van de Brusselse agglomeratie. Het Europese district is het gebied dat de meeste Europese instellingen herbergt en toonaangevende bedrijven aantrekt die in verschillende sectoren werkzaam zijn. Rond de Place du Luxembourg vindt u veel entertainment; het is de ideale plek om gezellige tijd door te brengen met collega's in een van de vele bars en cafés. Het business center is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer aangezien het gebouw in de buurt ligt van een metrostation.

Je kantoor te huur in de Belliardstraat in Brussel, Europese Wijk?

Hebt je vragen over je kantoor te huur in de Belliardstraat in Brussel, in de Europese wijk? Onze vastgoedadviseurs staan tot je dienst om je de nodige antwoorden te geven. Kom en ontdek onze aanbiedingen voor kantoren te huur in de Belliardstraat. SKEPP helpt je gratis en vrijblijvend met passend advies over een kantoor te huur in de Belliardstraat in Brussel.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Rue Belliard 53 in Brussel Europese Wijk

(Flex)werkplekken
Kantoorruimten
Kantoorvloeren
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Op zich een fijn kantoor maar met de auto minder goed te bereiken vanwege de drukte.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Rue Belliard 53

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner