Kantoor te huur Brussel Europese Wijk, Wetstraat / Avenue de la Loi 107-109

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Maalbeek 1 min. lopen (3 m)
 • Treinstation Brussel-Schuman 3 min. lopen (0,2 km)
 • Metrostation Maalbeek 1 min. lopen (0,1 km)
 • Park 3 min. lopen (0,2 km)
 • Sportschool 3 min. lopen (0,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Wetstraat / Avenue de la Loi 107-109 in Brussel Europese Wijk

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 2 personen
  Huurprijs: 1.500 € p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 3 personen
  Huurprijs: 2.250 € p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 4 personen
  Huurprijs: 3.000 € p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 5 personen
  Huurprijs: 3.750 € p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Beschikbare kantoorvloeren
 • Kantoorvloer

  Ruimte: 40 personen
  Huurprijs: 28.000 € p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoor te huur in de Wetstraat in Brussel (Europese Wijk)

Een kantoor te huur in de Wetstraat in Brussel Europese Wijk? Brussel Europese Wijk is een belangrijk stadsdeel voor de Europese Unie. Verschillende Europese instellingen zijn in dit stadsdeel gevestigd. Hier een kantoor huren, geeft je onderneming direct een Europese en internationale uitstraling. Ook zijn hier verschillende andere grote bedrijven gevestigd zoals Google en Apple. Met een kantoor te huur in Wetstraat krijgt je onderneming gegarandeerd een boost. 

Huurprijzen

Het bedrijvencentrum heeft een ruim aanbod aan kantoorruimtes en werkplekken.Een kantoor te huur kan al vanaf €550,- per maand en je hebt al je eigen werkplek vanaf €400,- per maand. De kantoorruimtes variëren van 15 m2 tot 35 m2. Je kan ook een grote kantoorruimte huren voor 40 personen en voor een dag of zelfs halve dag gebruik maken van een werkplek in de coworking space. Een kantoorunit huren was nog nooit zo makkelijk, het afsluiten van een contract is erg flexibel 

Een vijf-sterrenontvangst, meetboxes en een uitgeruste keuken

Naast een kantoor te huur in de Wetstraat in Brussel Europese Wijk, maak je ook gebruik van vele services. Bij binnenkomst in het bedrijvencentrum krijg je een 5-sterrenontvangst. Op elke verdieping zijn meetboxes en phonebooths voorzien om elkaar ongestoord offline en online te ontmoeten. Onder de middag word je verwend door een catering van Michelinkok Benoit De Witte of kun je je eigen lunch maken in de volledig uitgeruste keuken, te vinden op elke verdieping. Ook vind je er een gezellige lounge waar je even kan ontspannen met een heerlijk kopje koffie gemaakt door een echte barista. Een gezonde geest in een gezond lichaam? Dan ga je toch gewoon met de personal trainer in de voorziene fitnessruimte aan de slag. 

Locatie en bereikbaarheid

In het business center zit je zowel in een groene als in een historische omgeving. Je bent er omringd door onder andere La Grand Place, Le Botanique en Le Parc du Cinquantenaire. Telkens wanneer je het centrum van Brussel binnenrijdt, kom je op de R20. Daardoor ben je met een kantoor te huur in de Wetstraat perfect gelegen. Als je met de auto komt, kun je parkeren op 1 van de 20 voorziene parkeerplaatsen in de beveiligde ondergrondse parking. Ook zijn er voldoende parkeergelegenheden in de buurt, al dan niet betalend. Reis je liever met het openbaar vervoer? Ook dan zijn er talrijke mogelijkheden. Het bedrijvencentrum in de Wetstraat bevindt zich letterlijk boven het metrostation Maelbeek. Op enkele honderden meters bevinden zich bovendien nog verschillende bushaltes, het station Brussel-Schuman en Villo bicycle voor als je je de fiets wilt verplaatsen.Internationaal ben je dan weer bereikbaar dankzij de Luchthaven van Zaventem dat op nog geen 15 km afstand gelegen is van het business center.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte in de Wetstraat in Brussel Europese Wijk?

Wil jij jouw kantoor te huur vestigen in de Wetstraat in Brussel Europese Wijk? Neem dan snel contact op met een vastgoedconsulent van SKEPP! Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Blijf bovendien niet zitten met je vragen. Wij beantwoorden ze met alle plezier en wie weet heb jij straks een kantoor te huur in de Wetstraat.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

B

Fitness op kantoor is gewoon prima!

L

Het geeft mij een soort van hotel gevoel.

Mooi!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Wetstraat / Avenue de la Loi 107-109

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Geen verplichtingen