Turnhout, Rubensstraat 104

2300 Turnhout

4 (2)

Kantoorruimte huren aan de Rubensstraat in Turnhout

Wil jij een kantoor te huur aan de Rubensstraat in Turnhout? Dan ben je bij dit business center aan het goede adres. Je huurt namelijk een full service kantoorruimte voor je bedrijf voor een prijs zonder verrassingen. Het is tevens mogelijk om op alle andere locaties van de verhuurder te werken als je veel op de weg zit.

Huurprijzen

Een kantoor te huur in Turnhout hoeft niet duur te zijn. Je huurt in dit bedrijvencentrum al een full service kantoorruimte voor één persoon vanaf €750,- per maand. Je huurt hier niet per vierkante meter maar voor het aantal personen waarmee je effectief de kantoorunit deelt. Zo kost een kantoor te huur voor 8 personen €2320,- per maand. De huurprijs van een kantoorkamer is inclusief gas, water en licht en andere servicekosten. Zo kom je dus nooit voor verrassingen te staan in dit bedrijvencentrum.

Nutsvoorzieningen inbegrepen, overal vergaderen en 24/7 toegankelijk

Met een kantoor te huur aan de Rubensstraat in Turnhout ben je compleet gesetteld voor de beste prijs. Zoals eerder als gezegd huur je hier een kantoor te huur tegen een all-inprijs waar zelfs de nutsvoorzieningen niet extra bij komen. Bovendien is het tevens mogelijk om de vergaderruimtes in het bedrijvencentrum te gebruiken. Niet alleen binnen dit bedrijvencentrum, maar ook in de business centers op de andere locaties van deze verhuurder. Ideaal toch als je halverwege kunt meeten met je klanten? Mocht je vaak langer werken dan de standaard kantooruren dan biedt dit kantoor te huur de oplossing. Jouw kantoor te huur is namelijk 24/7 toegankelijk met een eigen sleutel. Hierdoor ben je als ondernemer enorm flexibel.

Locatie en bereikbaarheid

Aan de Rubensstraat in Turnhout heb je een kantoor te huur op een gunstige locatie. Zo heb je het stadspark op loopafstand. Je kunt dus in de pauze heerlijk genieten van een wandeling in de buitenlucht. Ook zijn er in de buurt diverse supermarkten zoals een Lidl en Carrefour Hypermarkt. Zo hoef je voor een snelle hap of de nodige boodschappen dus niet ver te reizen. De bus stopt aan de overkant van het bedrijvencentrum. Zo kunnen jij en je personeel ideaal reizen met het openbaar vervoer. De N12 loopt in een ring om Turnhout heen en zorgt dus dat je ook met de auto prima bereikbaar bent. De E34 ligt op slechts een paar kilometer van het bedrijvencentrum en via deze verkeersader reis je gemakkelijk verder door België.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Rubensstraat?

Ga jij voor een kantoor te huur aan de Rubensstraat in Turnhout? Wil jij ook een all-inprijs en een modern kantoor? Plan dan snel een gratis rondleiding in of bel met onze vastgoedconsultants voor meer informatie. Wij bij SKEPP helpen je graag in de zoektocht naar het ideale kantoor te huur of werkplek.

Kantoorruimte huren dichtbij het centrum van Turnhout Rubensstraat 104 Turnhout Toplocatie!

2 beoordelingen Rubensstraat

Ik hou van de afwisseling groen en strak

Een toffe vibe heeft dit kantoor te huur

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!