Super deal

Turnhout, Rubensstraat 104

2300 Turnhout

Kantoorruimte huren aan de Rubensstraat (Centrum)

Wil jij kantoorruimte huren aan de Rubensstraat in Turnhout? Dan ben je bij deze verhuurder aan het goede adres. Je huurt namelijk een full service kantoorruimte voor je bedrijf voor een prijs zonder verrassingen. Het is tevens mogelijk om op alle andere locaties van de verhuurder te werken als je veel op de weg zit.

Huurprijzen

Huren op deze locatie in Turnhout hoeft niet duur te zijn. Je huurt al een full service kantoorruimte voor één persoon vanaf €750,- per maand. Je huurt hier niet per vierkante meter maar voor het aantal personen waarmee je effectief de kantoorunit deelt. Zo kost een kantoor voor 8 personen €2320,- per maand. Deze huurprijzen zijn inclusief gas, water en licht en andere servicekosten. Zo kom je dus nooit voor verrassingen te staan bij deze verhuurder.

Nutsvoorzieningen inbegrepen, overal vergaderen en 24/7 toegankelijk

Kantoorruimte huren aan de Rubensstraat in Turnhout doe je hier het meest compleet en voor de beste prijs. Zoals eerder als gezegd huur je hier tegen een all-inprijs waar zelfs de nutsvoorzieningen niet extra bij komen. Dit betekend dat je de kosten voor de huisvesting makkelijk in kunt begroten. Binnen dit kantoorconcept is het tevens mogelijk om de vergaderruimtes te gebruiken. Niet alleen binnen dit kantoorgebouw, maar bij alle locaties van deze verhuurder. Ideaal toch als je halverwege kunt meeten met je klanten? Mocht je vaak langer werken dan de standaard kantooruren dan biedt dit kantoor uitkomst. Jouw kantoorruimte is namelijk 24/7 toegankelijk met een eigen sleutel. Hierdoor ben je als ondernemer flexibel.

Locatie en bereikbaarheid

Aan de Rubensstraat huur je op een gunstige locatie een kantoorruimte. Zo is deze locatie dichtbij het ziekenhuis Campus Sint-Elisabeth en ook is het stadspark op loopafstand. Je kunt dus in de pauze heerlijk genieten van een wandeling in de buitenlucht. Ook zijn er in de buurt een Lidl, Carrefour Hypermarkt en een McDonalds. Zo hoef je voor een snelle hap of de nodige boodschappen dus niet ver te reizen. De bus stopt aan de overkant van de straat, dus jij en je personeel kunnen ideaal reizen met het openbaar vervoer. De N12 loopt in een ring om Turnhout heen en zorgt dus dat je met de auto prima bereikbaar bent. De E34 ligt op slechts een paar kilometer van het kantoorpand en via deze verkeersader reis je gemakkelijk verder door België.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Rubensstraat?

Het huren van een kantoorruimte doe je aan de Rubensstraat in Turnhout! Wil jij ook een all-inprijs en een modern kantoor? Plan dan snel een gratis rondleiding in of bel met onze vastgoedconsultants voor meer informatie. Wij helpen je graag en staan voor je klaar.

Kantoorruimte huren dichtbij het centrum van Turnhout Rubensstraat 104 Turnhout Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!