Kantoren laden...

Kantoor te huur in Turnhout{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Oliver Ihnken
Oliver Ihnken
Kantoorexpert
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Kantoor te huur in {{ City.Title }}

Je kantoor te huur in Turnhout? Laat SKEPP je dan helpen met je zoektocht. Wij inventariseren je wensen en behoeftes en geven je gratis advies over je nieuwe kantoor te huur in Turnhout. Turnhout noemt zichzelf de hoofdstad van de Kempen en maakt deel uit van de provincie Antwerpen. Deze stad heeft zelfs een eigen jachthaven die ruimte biedt aan de vaartuigen die via het kanaal Dessel-Schoten binnen komen.

Kantoor te huur in Turnhout

Wil je een full service kantoor in een bedrijvencentrum? Dan is het kantoor te huur aan de Rubensstraat 104 zeker iets voor je. Bij de huurprijzen van dit kantoor is alles inbegrepen en kom je niet voor verrassingen te staan. Je kantoor te huur is 24/7 toegankelijk met je eigen sleutel waardoor je flexibel kunt werken. Het kantoor is modern ingericht en biedt veel licht en open ruimtes. Dankzij de ring R31 ben je op een paar minuten rijden van de A21 die een verbinding heeft met de andere belangrijke steden in de regio. Snel even na je werk je boodschappen doen? De Lidl en Carrefour liggen in de buurt.

Turnhout net aan de grens met Nederland

De naam Turnhout kwam voor het eerst in 1212 in geschriften voor en was in de 16de eeuw zelfs een rijk commercieel centrum. Turnhout heeft een woelige geschiedenis achter de rug en heeft een aantal hevige veldslagen meegemaakt in 1597 en 1789 die beide bekend staan als “de Slag bij Turnhout”. Na de onafhankelijkheid in 1830 van België lag Turnhout net onder de nieuwe grens met Nederland en heeft een ruim aantal inwoners met een Nederlandse nationaliteit. Vandaag de dag heeft de stad veel interessante bezienswaardigheden te bieden zoals het Cultuurhuis de Warande waar je de nodige cultuur kunt opsnuiven. Wist je dat er zelfs een Bierproefroute is? Dit is een leuk uitje om met je collega’s van je kantoor te huur te doen. 

SKEPP heeft je kantoor te huur in Turnhout!

Wil jij ook graag je kantoor te huur in Turnhout? Neem dan contact op met SKEPP en wij inventariseren al je behoeften zodat we je een geschikt voorstel kunnen doen. Dit doen we uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. Wil je het kantoor te huur in Turnhout eens een bezoek brengen? Laat ons dan een rondleiding voor je inplannen en neem gratis en zonder enige verplichting een kijkje in dit kantoor te huur.

Ben je op zoek naar een alternatief voor Turnhout of wil je nog meer van ons aanbod zien? Kijk dan eens naar ons aanbod in Herentals, Antwerpen en Hasselt met een mooi aanbod van kantoren te huur.

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten