Kantoren laden...

Kantoor te huur in Gent Ledeberg{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Oliver Ihnken
Oliver Ihnken
Kantoorexpert
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Kantoor te huur in {{ City.Title }}

Bij SKEPP heb je een kantoor te huur of werkruimte in Gent Ledenberg. Gent is een historische stad met ontelbare bezienswaardigheden. Denk maar aan het Gravensteen en de Groentenmarkt met het bekende Dreupelkot. Overal in Gent is gezelligheid te vinden. SKEPP helpt je geheel gratis met je zoektocht naar een kantoor te huur. Aan de hand van je wensen en eisen bekijken we de mogelijkheden. Neem nu contact met ons op en ontvang nog vandaag een reactie.

Kantoor te huur in Gent Ledeberg

Het kantoor te huur is gelegen aan de Gaston Crommelaan 4 en ligt vlakbij het centrum van Gent. Het bedrijvencentrum is gelegen in een rustige buurt van Gent en de kantoren te huur bevinden zich in statige glazen torens met een moderne uitstraling. Het business center biedt zowel kantoorruimtes als werkplekken. Er zijn mogelijkheden voor het huren van een werkruimte van 1 tot 10 personen. Dit kantoor te huur ligt in het bruisend hart van het IT district en heeft zelfs de mogelijkheid om een kantoor te huren voor dagdeel of zelfs per uur.

Gent Ledeberg een dichtbevolkt stadsdeel

Ledeberg werd in 964 voor het eerst vermeld als Leithaberga en dat betekent berg aan de waterloop. Tijdens de Franse bezetting in 1801 werd Ledenberg een zelfstandige gemeente. In de jaren 1860 tot 1870 werden er vlasspinnerijen en katoenfabrieken opgericht. Rond 1865 kwam er zelfs een steenbakkerij en voor het einde van de 19de eeuw werden er zelfs scheepswerven opgericht. Tijdens de eerste helft van de 20ste eeuw was er nog een gestage uitbreiding van de zware industrie maar toen die later vertrok verlieten veel mensen het gebied. In 1977 werd Ledenberg een deelgemeente van Gent en vandaag is het een bloeiende gemeente met een bekende rommelmarkt en gezellige winkels en kroegjes. Voor cocktails kun je terecht bij Rokkebolle en bij café Rembrandt kun je de volkse sfeer proeven en zelfs achter op het terras een barbecue houden.

Via SKEPP je kantoor te huur in Gent Ledeberg

Wil jij je kantoor te huur vestigen in Gent Ledeberg? Laat SKEPP je helpen en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We luisteren naar je wensen en behoeftes en komen met een passend voorstel voor je kantoor te huur. Is je interesse gewekt voor het kantoor te huur in Gent Ledeberg? Neem dan contact met SKEPP op en wij plannen een geheel vrijblijvende rondleiding voor je in.

SKEPP heeft ook een mooi aanbod van kantoren te huur in Gent. Ben je op zoek naar een alternatief voor Gent? Neem dan eens een kijkje in Antwerpen, Brussel of Kortrijk.

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten