Kantoor te huur Gent Ledeberg, Gaston Crommenlaan 4

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Ledeberg Hundelgemsesteenweg 6 min. lopen (0,4 km)
 • Metrostation Ledeberg Hundelgemsesteenweg 6 min. lopen (0,4 km)
 • Treinstation Gentbrugge 23 min. lopen (1,8 km)
 • Park 7 min. lopen (0,5 km)
 • Sportschool 4 min. lopen (0,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Gaston Crommenlaan 4 in Gent Ledeberg

Beschikbare kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoor te huur op de Gaston Crommenlaan in Gent

Op zoek naar een kantoor te huur in Gent? Dan is het kantoor te huur op de Gaston Crommenlaan in Gent echt wel iets voor jou. Het kantoor te huur is vlakbij het centrum van Gent, maar het bedrijvencentrum op zich bevindt zich in een rustige buurt van Gent. De kantoren te huur bevinden zich in torens. Heel indrukwekkend. Zo is er slechts 1 toegangsdeur voor beide torens en is er een splitsing na de indrukwekkende ingang van glas naar elke toren.

Huurprijzen

Het business center biedt zowel kantoorruimtes als werkplekken. In het bedrijvencentrum vind je diverse kantoorruimtes in verschillende maten. Zo kun je kantoorruimtes huren voor jou alleen, maar ook voor een team tot zeker 10 personen. Naast verschillende kantoorunits zijn er uitnodigende coworking plekken. De prijzen variëren van €225,- per maand tot €310,- per maand per persoon, inclusief alle faciliteiten.

Diverse sectoren, dagkantoren en professionele vergaderruimtes.

In het business center zijn er verschillende bedrijven gevestigd die actief zijn in diverse sectoren. Zo zijn er bedrijven werkzaam in navigatiesystemen, verzekeringen en financiële dienstverlening. Ook ligt het bedrijvencentrum in het bruisend hart van het IT district. Dit biedt allerlei mogelijkheden om je eigen onderneming een boost te geven. Zeker wanneer het ook perfect mogelijk is om een kantoor te huur te hebben voor een dag of een halve dag. Zelfs huren per uur is mogelijk. De professionele vergaderruimtes kun je dan weer benutten om nieuwe plannen te bespreken en uit te werken.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur in de Gaston Crommenlaan in Gent is vlot bereikbaar. Eerst en vooral heb je heel veel mogelijkheden om met de trein te reizen. Op 5 minuten rijden bevindt zich het station Gent-Sint-Pieters, station Gent-Dampoort en het station Gentbrugge met de daarbij horende bus- en tramhaltes. Met de auto is het bedrijvencentrum gemakkelijk te bereiken via de E17 en E40 vanuit Antwerpen, Brussel en Brugge. De goede parkeergelegenheden zijn dan ook een pluspunt.

Huur je binnenkort ook een kantoorruimte op de Gaston Crommenlaan in Gent

Overtuigd van een kantoor te huur op de Gaston Crommenlaan? Neem dan snel contact op met SKEPP en vestig vandaag nog jouw kantoor te huur op de Gaston Crommenlaan in Gent. Met al je vragen kun je bovendien terecht bij een van onze kantoorexperts. Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Wacht niet langer en ga voor een kantoor te huur op de Gaston Crommenlaan in Gent.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

Dit kantoor is erg makkelijk met de auto te bereiken.

M

Erg mooi uitzicht

G

Een strak design maar wel fijnWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Gaston Crommenlaan 4

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner