Kantoren laden...

Kantoor te huur in Ieper{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Oliver Ihnken
Oliver Ihnken
Kantoorexpert
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Kantoor te huur in {{ City.Title }}

Een kantoor te huur heeft SKEPP ook voor je in Ieper. De driejaarlijkse Kattenstoet van Ieper is bekend over de hele wereld en maakt van Ieper zeker een trekpleister. Bijna alle toegangswegen naar de stad zijn winkelstraten dus ideaal voor de shopaholics onder ons. Wil jij je kantoor te huur in Ieper? Neem dan vandaag nog contact op met SKEPP en laat ons je gratis helpen.

Kantoor te huur in Ieper

Dit kantoor te huur is gelegen aan Ter Waarde 50 in Ieper. Het bedrijvencentrum ligt in de buurt van de Franse grens zodat jij je kunt richten op beide markten. In dit business center kun je een flex werkplek huren tot kantoorkamers voor 10 personen. Je gasten kun je in dit kantoor te huur ontvangen in de gezellige loungeruimtes. Als je een evenement wilt organiseren kun je de benedenverdieping huren voor onder andere recepties, seminaries, enzovoorts. Het bedrijvencentrum is vlot te bereiken vanaf de N38 die Ieper verbindt met de snelweg A17. Er is voldoende parkeergelegenheid en ook voor je elektrische wagen zijn er oplaadpunten voorzien aan dit kantoor te huur.

Cultuurstad Ieper

Ieper werd al vermeld in geschriften van de 11de eeuw. De namen “Iprensis”en “Ipera” werden gebruikt en de naam zou afkomstig zijn van het riviertje de Ieperlee. Tijdens de Eerste Wereldoorlog werd Ieper niet gespaard en er werd voor het eerst mosterdgas door de Duitsers gebruikt. Het kreeg daarom de benaming yperiet en werd op grote schaal toegepast. De hele stad werd verwoest tijdens de oorlog maar volledig weer heropgebouwd dankzij het geld van de Duitse herstelbetalingen. Vandaag is Ieper een aangename stad met een heel aantal bekende monumenten zoals de Menenpoort. Ieder avond wordt aan deze poort de Last Post geblazen ter ere van de gevallen soldaten. Deze hele geschiedenis wordt weergegeven in het In Flanders Fields Museum. Ieper heeft geen grote winkelcentra maar gezellige winkelstraten op en rondom de Grote Markt. Natuurlijk is er ook de alom bekende driejaarlijkse Kattenstoet die bezoekers vanuit de hele wereld telt.  

Met een kantoor te huur in Ieper zit je goed!

Je hebt nu vast wel interesse gekregen in een kantoor te huur in Ieper. Onze vastgoedconsulenten helpen je graag en gratis verder. SKEPP staat voor je klaar en kan je geheel vrijblijvend een rondleiding Bezorgen in dit kantoor te huur in Ieper. Neem vandaag nog contact met ons op en huur je kantoor in Ieper.

Wil je ook eens kijken naar het aanbod buiten Ieper? Neem dan zeker eens een kijkje naar onze kantoren te huur in Kortrijk, Brugge of Gent.

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten