Ieper, Ter Waarde 50

8900 Ieper

Een kantoor te huur op Ter Waarde in Ieper

Een kantoor te huur op Ter Waarde in Ieper? Dit kantoor te huur is nog maar recent gerenoveerd. Het kantoor te huur bevindt zicht dicht bij de Franse grens. Zo kun je jouw onderneming richten op beide markten.Ieper heeft ook vele bezienswaardigheden die zeker een bezoek waard zijn na de kantooruren. Zo zijn er gedenkplaatsen van de kapiteins, het museum over kapitein Vaux Salvin Bowlby of de Vestingen ter hoogte van het Jeugdstadion City Park. Ga nu voor een kantoor te huur op Ter Waarde in Ieper. 

Huurprijzen

Het bedrijvencentrum op Ter Waarde voorziet in kantoorruimtes en flexibele werkplekken. Doe je graag aan coworking? Dan is een flex werkplek zeker iets voor jou. Dankzij een flex werkplek kom je met verschillende mensen in contact. Ideaal om te netwerken. Je hebt al een kantoorruimte voor 1 persoon vanaf €73,00- per maand. Ben je met een team van meerdere personen? In het bedrijvencentrum kun je zeker kantoorkamers huren voor 10 personen. Ongetwijfeld heeft het business center de ideale formule voor jouw kantoor te huur op Ter Waarde.

Professionele vergaderruimtes, Loungeruimtes en ruimte voor evenementen 

Met een kantoor te huur op Ter Waarde in Ieper heb je de mogelijkheid om klanten, zakenpartners en andere mensen formeel te ontvangen dankzij de professionele vergaderruimtes. Wil je het even allemaal wat informeler? Dan vergader, netwerk, leg je contacten in een van de gezellige loungeruimtes. Organiseer je als bedrijf al graag eens een evenement? Dat is mogelijk in dit bedrijvencentrum. Het business center heeft een ruime benedenverdieping die je kan gebruiken voor onder andere recepties, seminaries, enzovoort.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur op Ter Waarde is gelegen in de buurt van diverse transportmogelijkheden. Zo vind je vlakbij het treinstation van Ieper. Ook het busstation Ieper Ter Waarde is dichtbij. Met de auto bereik je het business center vanaf de N38, die Ieper verbindt met de snelweg A17. De ideale bereikbaarheid maakt het bedrijvencentrum heel populair. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte op Ter Waarde in Ieper?

Kan je niet wachten om een kantoor te huur te hebben op Ter Waarde in Ieper? Neem dan snel contact op met een vastgoedconsulent van SKEPP! Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Blijf bovendien niet zitten met je vragen. Wij beantwoorden ze met alle plezier. Ga nu voor een kantoor te huur op Ter Waarde in Ieper.

Ter Waarde 50 Ter Waarde 50 Ieper Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!