Kantoren laden...

Kantoor te huur in Zellik{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Oliver Ihnken
Oliver Ihnken
Kantoorexpert
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Kantoor te huur in {{ City.Title }}

SKEPP helpt je met je kantoor te huur in Zellik. Zellik ligt in de Rand rond Brussel en heeft een behoorlijke bevolkingsexplosie gekend. Het is een deelgemeente van Asse en kent een mix van industriegebied en landbouw. Het centrum heeft aan aangename dorpskern met verschillende winkeltjes. Laat SKEPP je helpen met je kantoor te huur. Dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend. Aarzel niet en neem contact met ons op zodat we je vandaag nog kunnen helpen!

Koel kantoor te huur in Zellik

Met een kantoor te huur in dit bedrijvencentrum aan de Zuiderlaan 91 in Zellik zit je fris in de zomer en comfortabel warm in de winter. Dit bedrijvencentrum is voorzien van een moderne klimaatinstallatie en heeft speciaal geïsoleerd glas zodat jij in de optimale temperatuur kunt werken. Je kantoor te huur in dit business center wordt kaal opgeleverd zodat je het helemaal naar je eigen smaak kunt inrichten. SKEPP kan je ook helpen met deze inrichting. Neem gerust contact met ons op voor advies voor je kantoor te huur.

Zellik een mix van landbouw, industrie en cultuur

Zellik is een deelgemeente van Asse en heeft ongeveer 9500 inwoners. Je ziet een mix van landbouw en industrie in duidelijk afgeschermde gebieden. De eerste vermelding was al in 947 als “Sethleca”. Deze naam verwees naar de Gallo-Romeinse bezitter Seltilius en ook naar zijn nederzetting Setiliacum. De nederzetting was hoger gelegen en groeide door naar Op-Zellik. Het gebied van Op-Zellik is nu de hedendaagse dorpskern. De inwoners van Zellik zijn gekend als de Zelliknaars en spreken een dialect dat gekend is als “Zelliks”. De tweejaarlijkse Zellikse feesten trekken veel bezoekers en gaven al een podium aan diverse bekende artiesten zoals Milc Inc en Sam gooris. Er zijn nog diverse winkeltjes in de gezellige winkelkern om je boodschappen te doen. Over parkeren moet je je geen zorgen maken want er is voldoende parkeerruimte voorzien. Voor heerlijk gebak is Bakkerij Martine zeker aan te bevelen. De heerlijke geuren van het verse gebak komen je buiten al tegemoet.

SKEPP helpt je altijd eerlijk met je kantoor te huur in Zellik

SKEPP helpt je eerlijk en onafhankelijk met je zoektocht naar een kantoor te huur in Zellik. We beantwoorden al je vragen en dit doen we helemaal gratis. Wil je graag je kantoor te huur in Zellik zien? Neem dan contact met ons op en wij plannen direct een rondleiding voor je kantoor te huur aan de Zuiderlaan in Zellik.

Wil je nog verder kijken buiten Zellik? We hebben een mooi aanbod van kantoren te huur in Brussel, Antwerpen en Vilvoorde.

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten