Zellik, Zuiderlaan 91

1731 Zellik

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Zuiderlaan (Zellik)

Aan de Zuiderlaan in Zellik is nu nog één kantoorruimte te huur. Dit kantoorpand is gebouwd in 2002 en is dus vrij nieuw, maar de uiterlijke kenmerken doen toch ook historisch aan. In totaal beschikt dit pand over 3628 m2 kantoorunits. Ze zijn zeer gewild en er is er dan ook nog maar eentje beschikbaar op dit moment. Als je wilt profiteren neem je snel contact op met SKEPP en plan je vandaag nog een rondleiding in.

Huurprijzen

De huurprijzen op deze locatie net buiten Brussel bedragen €120,- per m2 per jaar en er is één kantoor vrij van 245 m2. Deze huur je dus voor €2430,- per maand. Eventuele servicekosten zijn hier niet bij inbegrepen. Het is natuurlijk ook mogelijk om parkeerplekken te huren bij het kantoorgebouw voor €450,- per jaar.

Klimaatinstallatie, 24/7 toegankelijk en inrichten naar eigen smaak

Denk je er aan om kantoorruimte te gaan huren aan de Zuiderlaan in Zellik? Deze locatie past uitstekend bij je als je er in de zomermaanden graag in een koel kantoor wilt werken. Er is namelijk een klimaatinstallatie aanwezig en in combinatie met het glas dat warmte tegenhoud kun je de tempratuur binnen altijd ideaal houden. Jouw kantoorunit is uiteraard ook toegankelijk wanneer jij maar wenst. Je krijgt een eigen sleutel en daarmee kun jij altijd zelf bepalen hoelaat je opent en sluit. De ruimte in dit kantoorpand wordt kaal opgeleverd en dat betekend dat je hem volledig in kan richten naar je eigen smaak. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan kun je altijd bellen met SKEPP en dan ontvang je gratis een advies voor de inrichting.

Locatie en bereikbaarheid

Deze locatie op de rand van de Ring van Brussel is uitstekende plek om jouw bedrijf te vestigen. Voor personeel en gasten ben je uitstekend bereikbaar door de goede aansluitingen met de E40 en de E19, de belangrijke verkeersaders in België. Zo kun je dus gemakkelijk met eigen vervoer naar je werk reizen en bij het kantoorgebouw parkeren. Reis je toch liever met het openbaar vervoer? Geen probleem, want er stoppen bussen op loopafstand van het business center. Vanaf hier reis je met de bus naar  station St. Agatha Berchem en reis je verder met de trein. Voor een heerlijke sandwich kun je terecht bij Speedy Meet Fresh Sandwiches en ook restaurant Misi Clean ligt op loopafstand. Heerlijk als je zelf een keer geen zin hebt om eten te maken. Kortom, genoeg lekkers om te proberen op deze top locatie.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Zuiderlaan?

Past deze kantoorruimte aan de Zuiderlaan in Zellik bij jou? Plan dan gratis een rondleiding in of bel met onze vastgoedconsultants voor meer informatie over het kantoorgebouw. Waar je ook een nieuw kantoor zoekt, je zoektocht begint bij SKEPP.

Huur kantoorruimte ten noord van Brussel in Zellik Zuiderlaan 91 Zellik Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!