Rent office space Amsterdam Center, Nieuwezijds Voorburgwal 2

5 (1 reviews)
Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Meeting space
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Centraal Station 2 mins walk (0.2 km)
 • Subway station Amsterdam, Centraal Station 3 mins walk (0.3 km)
 • Railway station Amsterdam Centraal railway station 3 mins walk (0.2 km)
 • Subway station Centraal Station 3 mins walk (0.2 km)
 • Park 7 mins walk (0.6 km)
 • Gym 5 mins walk (0.4 km)
Rent at this location?

This is currently available at Nieuwezijds Voorburgwal 2 in Amsterdam Center

Available (flex)desks
 • (Flex)desk

  Space description: 5 days a week available
  Rental price: €368 €350 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Sint Olofssteeg in Amsterdam (Centrum) 

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Sint Olofssteeg in Amsterdam (Centrum)? In dit gave kantoorpand huur je een kantoorruimte in een rijksmonument en zit je op een toplocatie midden in het centrum. Door de goede ligging is er in de omgeving veel te beleven en is het makkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. 

Huurprijzen

In het kantoorgebouw zijn er momenteel 2 kantoorruimten beschikbaar. 1 unit heeft een oppervlakte van 18 m2, hier betaal je een maandelijks bedrag van €775,- voor. Ook is er een iets grotere unit beschikbaar, deze heeft een oppervlakte van 22 m2. Ondanks de vele services en faciliteiten die hier aanwezig zijn betaal je maar €950,- in de maand. Vanuit je kantoorruimte heb je uitzicht op de gezellige Amsterdamse straten, heerlijk toch?

Gemeubileerd, Pantry en een vergaderruimte

Zoals eerder aangegeven huur je in dit pand aan de Sint Olofssteeg in Amsterdam (Centrum) een kantoorruimte met goede voorzieningen en faciliteiten. Zo is er een pantry aanwezig waar je de gehele dag door koffie en thee kunt pakken en in de middag lekker een verse lunch kunt voorbereiden. Wat ook zeker een groot voordeel is, zijn de gemeubileerde kantoorruimten. Je kunt direct aan het werk en je hoeft je nergens zorgen om te maken. Het gebruik maken van een vergaderruimte is ook mogelijk, ideaal wanneer je een gast wil ontvangen of een presentatie wilt houden. 

Locatie en bereikbaarheid

Het pand is midden in het centrum van Amsterdam gelegen. In de nabije omgeving is er veel te beleven. Zo is er onder de kantoorruimten een gezellige koffiebar te vinden en zijn er nog vele anderen in de stad te aanwezig. Gezellige winkels om te shoppen, supermarkten en restaurants zijn hier ook niet te missen. De werkplekken zijn prima bereikbaar met het openbaar vervoer, een bushalte en het centraal station zijn met een loopafstand van 5 minuten bereikbaar. Ook met de auto is het goed te doen en is er parkeergelegenheid. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Sint Olofssteeg in Amsterdam (Centrum)?

Zie jij jezelf al een kantoorruimte huren aan de Sint Olofssteeg in Amsterdam (Centrum)? Twijfel dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, gratis en geheel vrijblijvend. 


Reviews

Find out what other people said about this location

M

Een gezellige plek waar werk en comfort dicht bij elkaar liggen.

Door de grote ramen die uitzicht bieden over de stad, voelt het hier als thuis! Ook de leuke printjes en het meubilair zorgen voor een prettige sfeer in het kantoor.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Nieuwezijds Voorburgwal 2

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen