Rent office space Amsterdam Center, Rokin 75

5 (2 reviews)
Facilities
 • Elevator
 • Airconditioning
 • Free WiFi
 • Parking facility
 • Desk
 • Postal address
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Wheelchair accessible
 • Common areas
 • Meeting space
 • Pantry
 • Internet facilities
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Rokin 75 in Amsterdam Center

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Amsterdam Center!

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Werkzaam in de creatieve sector? Huur kantoorruimte op de meest centrale plek van Amsterdam!

49 bedrijven gingen u al voor, door kantoorruimte te huren in dit kantoorpand. Op de meest centrale plek in Amsterdam, nabij de Dam en de Nes (ook wel de culturele hoofdstad van Amsterdam genoemd), is dit kantoor gelegen. Het kantoor kenmerkt zich door een New York-achtige stijl. Met name voor mensen die werkzaam zijn in de creatieve sector is dit een uitgelezen mogelijkheid om een kantoorruimte te huren. 

Werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat te huur in Amsterdam

Voor iedere onderneming zijn hier geschikte kantoorruimten of werkplekken beschikbaar. U huurt hier namelijk een werkplek, kantoorkamer (15 - 100 m2) of kantoorruimte op maat (>100 m2). Er zijn hier mogelijkheden om flexibel te huren. Al is een huurovereenkomst voor de lange termijn doorgaans financieel aantrekkelijker. 

Een werkplek huren vanaf €260,- per maand op deze centrumlocatie

Ondanks dat u hier op een locatie in het centrum van Amsterdam huurt, is de huurprijs van een werkplek voordelig. Vanaf €260,- huurt u al een werkplek op de tweede verdieping in dit kantoorpand. Op dit moment wordt er gewerkt om in de kelder kantoorruimte te realiseren. Ook zal er in de toekomst een 7e verdieping komen. Maar op dit moment bruist het hier al van de bedrijvigheid!

Parkeerruimte in de omgeving van het kantoorgebouw in Amsterdam

Een belangrijke vraag in uw zoektocht naar de geschikte kantoorruimte is ongetwijfeld: hoe zit het met de parkeergelegenheid? In de directe omgeving zijn parkeerplaatsen aanwezig, waar u uw auto parkeert. Binnen dit kantoor is op iedere verdieping een pantry te vinden, waar u gebruik van kunt maken.

Plan geheel vrijblijvend een rondleiding door dit kantoor

Ziet u het zitten om in het centrum van Amsterdam te werken? Bij SKEPP plant u gratis een rondleiding in door dit kantoor. Dit doet u zelf, via het menu aan de rechterzijde van deze pagina. Uiteraard is het ook mogelijk om contact op te nemen met SKEPP voor aanvullende informatie. 


Reviews

Find out what other people said about this location

S

Wat heeft dit pand een positieve en creatieve vibe!

Dit kantoor leent zich er uitstekend voor om samen met andere ondernemingen veel (creatieve) ideeën uit te wisselen, wat ondersteund wordt door de moderne inrichting en indeling van het pand.

Y

Voor jonge en groeiende ondernemingen als ons is dit een super locatie.

Het pand is gelegen nabij het centrum en betaalbaar. Helaas heeft het kantoorpand geen eigen parkeerplekken. Maar met het OV of fiets is het pand prima te bereiken.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Rokin 75

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen