Rent office space Amsterdam Center, Staalstraat 7A

Rent at this location?

This is currently available at Staalstraat 7A in Amsterdam Center

Availability updated:
Available (flex)desks
 • (Flex)desk

  Space description: Own workspace
  Rental price: €294 €250 /mo.
  Request rental information, without any obligations
Available office rooms
 • Office E

  Space description: 13 m2
  Rental price: €1,200 €1,080 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • Office B

  Space description: 9 Persons
  Rental price: €4,611 €4,150 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Staalstraat in Amsterdam Centrum

Wil jij graag een kantoorruimte huren in hartje Amsterdam, maar heb je nog steeds geen geschikte locatie gevonden? Stop dan met zoeken en neem een kijkje in dit kantoorgebouw aan de Staalstraat. Er zijn op dit moment nog enkele kantoorkamers beschikbaar voor de verhuur. Naast de ideale ligging is het kantoorpand ook nog eens super strak afgewerkt en voelt het zeker als thuis komen bij binnenkomst. Ben jij nieuwsgierig of dit kantoorpand een geschikte plek voor jou beschikbaar heeft? Plan dan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog enkele kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De kleinste kantoorruimte heeft een oppervlakte van 13 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €1080,-. Huur je liever een kantoorruimte die net iets groter is? Neem dan een kijkje in de kantoorruimte van 58 m2, te huur voor €4150,- per maand. Alle kantoorruimten zijn te vinden op de eerste verdieping, makkelijk bereikbaar met de lift. Wil je meer te weten komen over de huurvoorwaarden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Vergaderruimten en een pantry

Vind jij het belangrijk wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Staalstraat in Amsterdam Centrum, er ook genoeg faciliteiten aanwezig zijn? Dan zit je hier op het goede adres. In het kantoorgebouw zijn meerdere vergaderruimten gerealiseerd, handig voor een meeting met een collega of wanneer er gasten langs komen. Daarnaast is er op de eerste verdieping ook een pantry aanwezig, een fijne plek voor het zetten van een lekker kopje koffie/thee en het maken van een verse lunch.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is te vinden in en leuke buurt, in de nabije omgeving zijn er verschillende koffietentjes en leuke cafés te vinden. Reis je met de auto naar je werk? Jouw nieuwe werkplek is makkelijk te bereiken en je bereikt binnen enkele minuten de omliggende A10. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op een korte loopafstand is een tramstation gevestigd met een rechtstreekse tramlijn naar Amsterdam Centraal Station.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Staalstraat in Amsterdam Centrum?

Wil jij graag één van de beschikbare kantoorruimten huren aan de Staalstraat in Amsterdam Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in wanneer jou dat uit komt. Via SKEPP huur jij een nieuwe kantoorruimte aan de Staalstraat in Amsterdam.


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Staalstraat 7A

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen