RENTED OUT

Amsterdam Centrum, Overtoom 47

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • Cabinet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Printer

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Amsterdam Centrum!

Kantoorruimte huren aan de Overtoom (Centrum)

Wil jij ook graag in een inspirerende, relaxte ruimte werken? Dat kan in dit kantoorpand, gelegen in de Vondelbuurt. Je krijgt hier een mooie werklocatie met veel groen én voldoende werkruimte met goede verstelbare bureaustoelen. Dit kantoorpand is gebouwd in het jaar 1881 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 508 m2.

Huurprijzen, kantoor Overtoom, Amsterdam

In dit kantoorpand aan de Overtoom huur je zowel (flex)werkplekken als kantoorruimten. Een flexwerkplek is al te huur vanaf €85,- per maand. Je huurt dan een flexwerkplek voor 2 dagen per week. Toch liever een eigen kantoorruimte huren? Dan kun je ervoor kiezen om de ruimte van 15 m2 te huren. Deze is te huur voor een maandelijks bedrag van €625,- inclusief servicekosten. Je huurt in principe voor een minimum termijn van 6 maanden.

Overtoom: pantry’s, vergaderruimte, lunch en veel meer

In dit kantoorpand maak je naast je eigen kantoorruimte gebruik van diverse services en voorzieningen. Zo beschikt het kantoorgebouw over 2 volledig uitgeruste pantry’s. Beide zijn voorzien van een heetwaterkraan, waterkoker, magnetron, koffiemachine en koelkast. Bovendien maak je als huurder gratis gebruik van de aanwezige vergaderruimte. Daarnaast zitten voorzieningen als een KvK inschrijving, een eigen postadres, schoonmaak, internet, elektra en water bij de servicekosten inbegrepen. Wat helemaal tof is, is dat er een dagelijkse lunch klaarstaat. Voor €4,75 per dag staan er iedere dag verse salades, zelfgemaakte soep en heerlijke wraps voor je klaar. Wat wil je nog meer?

Locatie en bereikbaarheid, Overtoom, Amsterdam

De bereikbaarheid van dit kantoorpand is uitstekend. De dichtstbijzijnde bushalte is Nassaukade en ligt op een afstand van slechts 200 meter. Vanaf hier is het dus nog meer 3 minuten lopen naar kantoor. Kom je liever met de auto naar je werk? Dan ben je vanaf de A10 in enkele minuten op kantoor. De omgeving van het kantoorgebouw is erg gezellig te noemen. Zo kun je ervoor kiezen om na werktijd nog gezellig een drankje te doen bij Friday Next, dit gezellige café ligt 800 meter verderop.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Overtoom?

Wil jij graag een (flex)werkplek of kantoorruimte huren aan de Overtoom in Amsterdam? Plan dan gratis een rondleiding in en kom gezellig langs. Dit is gratis en je zit nergens aan vast!

Werkplekken en kantoorruimte te huur aan de Overtoom! Overtoom 47 Amsterdam Centrum Toplocation!

3 reviews Overtoom

Leuke ruimtes in een relaxte omgeving

Prachtige plek met zelfs een binnentuin, waar vind je dat nog in het centrum van Amsterdam?

gezellig en knus kantoorpand.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!