RENTED OUT

The Hague Statenkwartier, Churchillplein 5-6

5 (2)
  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in The Hague Statenkwartier!

Kantoorruimte te huur in het internationale hart van Den Haag!

Uw onderneming vestigen nabij het hoofdkwartier van Europol en andere internationale organisaties? Dat kan, door kantoorruimte te huren in dit kantoorgebouw aan het Churchillplein in Den Haag! Maak ook gebruik van hoogwaardige faciliteiten als vergaderruimte en loungeruimte.

Kantoorruimte op maat beschikbaar vanaf 232 m2 in dit kantoor in Den Haag

Ziet u het zitten om op deze hoogwaardige locatie in Den Haag te werken? U huurt hier een kantoorruimte op maat vanaf 232 m2. In principe huurt u hier voor een lange huurtermijn. Als uw voorkeur uitgaat naar een korte huurperiode, dan is dit eventueel bespreekbaar.

U huurt hier in Den Haag al kantoorruimte voor €160,- per m2 per jaar

Hier huurt u vlakbij Frederik Hendriklaan, dat al eens werd uitgeroepen tot beste winkelstraat van Nederland. In dit kantoorgebouw huurt u een kantoorruimte voor €160,- per m2 per jaar. En dat is een voordelige huurprijs voor kantoorruimte op deze prominente locatie in Den Haag, vlakbij de snelweg A12.

Hoogwaardige voorzieningen, zoals vergaderruimte, aanwezig in dit kantoor

Hecht u veel waarde aan kwalitatieve voorzieningen, naast het gemak van een eigen kantoorruimte? Ook dan bent u hier op uw plek. Meerdere vergaderruimten zijn aanwezig en er is ook ruimte voor ontspanning in de loungeruimten. Bovendien is er een gedeelde receptie. Kortom, veel luxe in dit kantoorgebouw in Den Haag!

Plan 24/7 een rondleiding in door dit kantoorgebouw aan het Churchillplein

Bij SKEPP plant u 24/7 geheel vrijblijvend een rondleiding in door dit kantoorpand in Den Haag, zodat u uw nieuwe kantoorruimte eerst eens kunt bekijken. Een rondleiding inplannen doet u via het menu, rechts in uw scherm. Uiteraard is het ook mogelijk om contact op te nemen met SKEPP!

2 reviews Churchillplein

Modern pand met vele plekken om lekker te kunnen brainstormen. Ideaal voor een startende ondernemer dus.

Een kantoorgebouw waar alles tot in de puntjes is geregeld.

Fijne binnekomst en vele plekken om tussen de werkzaamheden door te ontspannen.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!