Kantoormeubelen


Je kantoor is het visitekaartje van je bedrijf, dus is het belangrijk hoe je de ruimte met kantoormeubelen aankleedt. Het is niet alleen van belang welke kantoorruimte je kiest, maar ook hoe je de ruimte aankleedt en welke meubels je plaatst. Belangrijk is dus dat je hier als bedrijf zijnde goed over nadenkt. Zorg ervoor dat de kantoormeubelen aansluiten bij de visie van je bedrijf en de behoeftes van je werknemers.

Zo moet het meubilair niet alleen flexibel en van goede kwaliteit zijn, maar ook passen bij het imago dat je als bedrijf en werkgever wil uitstralen. Zo past luxe kantoormeubilair prachtig in een statig grachtenpand waar een advocatenkantoor gevestigd zit en sluit industrieel kantoormeubilair perfect aan bij jonge ICT- en marketingbedrijven. Kijk dus goed naar wat je als bedrijf wil uitstralen en hoe je dit kunt toepassen in je kantoormeubilair.

Luxe kantoormeubilair

Bij luxe kantoormeubilair denk je al snel aan luxe stoffen, zoals fluweel en leer, en dure materialen. Dit beeldt zich uit in zware fluwelen gordijnen, leren banken in de ontvangsthal en prachtige oude, mahoniehouten bureaus. Met dit soort kantoormeubelen denk je echter snel aan een hoog prijskaartje.

Toch hoeft luxe kantoormeubilair niet duur te zijn. Zo is het luxe effect al snel bereikt met een moderne fluwelen bank of een eiken dressoir. Deze producten vind je allemaal in onze webshop. Zo wordt het nog makkelijker om het ideale kantoor in te richten. Nadat je de belangrijkste meubelen hebt gekozen, is het tijd om te kijken naar de aankleding. Denk hierbij aan planten en goede raamdecoratie. Er is namelijk voor elk kantoor een passende soort raamdecoratie te vinden.

Industrieel kantoormeubilair

Als je de kantoormeubelen uit gaat zoeken, is het ook belangrijk dat je kijkt naar de kantoorruimte waarin ze komen te staan. Zo hoort bij een industriële kantoorruimte natuurlijk soortgelijk meubilair. Hierbij kun je denken aan strakke bureaus, stoere archiefkasten en afscheidingswanden van glas en staal. Elk stuk meubilair in de industrieel ingerichte kantoorruimte heeft een functie, waardoor werknemers niet afgeleid worden door onnodige decoratie.

Belangrijk is om industrieel kantoormeubilair te combineren met veel planten, waardoor het strakke interieur verzacht wordt door het groen van de planten. Bovendien bevorderen planten op kantoor de productiviteit en sfeer. Ook zijn er aan planten in je kantoorinrichting veel voordelen gebonden. Meer over de voordelen van planten in je kantoorinrichting lees je in dit blog.

Bij een industriële kantoorruimte horen ook verschillende tech-oplossingen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een betaalzuil in de bedrijfskantine, waardoor je het gemakkelijker maakt voor je werknemers om de verse lunch af te rekenen. Ook kun je toekomstige gasten ontvangen met de hulp van de digitale receptie. Zo zijn er verschillende technische toepassingen mogelijk in jouw kantoorruimte.

Design kantoormeubilair

Als je de term design kantoormeubilair hoort, denk je al snel aan strakke vormen en lijnen. Ook kan er aan design een aardig prijskaartje hangen en heeft het de reputatie koud en kil aan te doen. Toch hoeft dit niet zo te zijn. Als je het gebruik van ronde vormen combineert met strakke vloerkleden, creëer je warmte in je kantoorruimte.

Zo kun je bijvoorbeeld de vergaderruimte inrichten met een hoogglans tafel in een ovale vorm waaraan strakke kuipstoelen staan. Een vloerkleed in de vorm van een koeienhuid en enkele planten zorgen voor een huiselijk gevoel. Zo is er binnen elk budget design kantoormeubilair te krijgen.

Kies je kantoormeubelen!

Als je de keuze in kantoormeubelen gaat maken, is het belangrijk dat het meubilair bij je kantoorruimte of -pand past. Zo zorg je ervoor dat je bedrijf eenheid uitstraalt richting je werknemers en klanten. Kom je er toch niet helemaal uit en heb je behoefte aan hulp? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag verder. We zijn te bereiken op 085 – 877 50 19 of info@skepp.com. Samen zorgen we ervoor dat jij straks optimaal kunt genieten van nieuwe kantoormeubelen in jouw perfecte werkomgeving.