Super deal

Brussel Elsene, Avenue Louise 279

1050 Brussel Elsene

4 (2)

Kantoor te huur in de Louizalaan in Brussel Elsene

Een kantoor te huur in de Louizalaan in Brussel Elsene? Het is de ultieme thuisbasis voor vele internationale bedrijven. Hier een kantoor te huur geeft jouw onderneming een internationale uitstraling. Met een kantoor te huur in de Louizalaan werk je in een recent gerenoveerd pand met een moderne uitstraling. Lees snel verder en geraak helemaal overtuigd van een kantoor te huur in de Louizalaan in Brussel Elsene.

Huurprijzen

In dit hoogwaardige bedrijvencentrum te Brussel Elsene vindt u de kantoorruimte of werkplek die aansluit bij jouw behoeften. Je huurt hier een werkplek maar ook een eigen kantoorkamer. Daarnaast is er kantoorruimte op maat beschikbaar. Een kantoor te huur kan al vanaf €1600,-. Je kan ook voor 5 dagen in de week een coworking space huren voor €150,- in de maand. Een kantoorunit huren was nog nooit zo makkelijk.

Een receptie, high-speed internet en een fitnessruimte

Met een kantoor te huur in het bedrijvencentrum in de Louizalaan in Brussel Elsene krijg je toegang tot vele hoogwaardige services. De receptionisten ondersteunen je graag met secretariële diensten, zoals het opnemen van de telefoon en het verwerken van de post. Verder is er high-speed internet en zijn er mogelijkheden wat catering betreft. Genieten van een heerlijke kop koffie? Bezoek dan zeker de espressobar! Daarnaast is er een café, restaurant en fitnessruimte. Er zijn dus genoeg fijne plekjes in het business center waar je lekker kunt werken en/of relaxen.

Locatie en bereikbaarheid

In het bedrijvencentrum werk je in een inspirerende omgeving. Je bent omringt door luxueuze en geweldige werkplekken, waaronder het buitenterras. Een fijne plek waar die je zowel als werk kunt gebruiken als heerlijk kunt lunchen met collega’s, klanten of zakenpartners. Ook de locatie van het business center is ideaal. Je kantoor te huur in de Louizalaan bereik je makkelijk met de auto en het openbaar vervoer.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte in de Louizalaan in Brussel Elsene?

Wil jij jouw kantoor te huur vestigen in de Louizalaan in Brussel Elsene? Neem dan snel contact op met een van onze vastgoedconsultants bij SKEPP. Wil je graag even rond kijken in het kantoor te huur? Plan dan nu gratis een rondleiding in bij SKEPP. Zijn er vragen? Blijf hier dan zeker niet mee zitten en stel ze! Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoor te huur in de Louizalaan in Brussel Elsene.

Kantoorruimte huren in gerenoveerd pand te Brussel Avenue Louise 279 Brussel Elsene Toplocatie!

2 beoordelingen Avenue Louise

Mooie services en goede prijs.

Het buitenterras is echt een hele leuke extra.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!