Super deal

Brussel Elsene, Avenue Louise 279

Kantoor te huur in de Louizalaan in Brussel (Elsene)

Een kantoor te huur in de Louizalaan in Brussel Elsene? Het is de ultieme thuisbasis voor vele internationale bedrijven, hier een kantoor huren geeft dus een internationale uitstraling. Met een kantoor te huur in de Louizalaan werk je in een recent gerenoveerd pand met een moderne uitstraling en in de nabijheid winkels en restaurants.

Huurprijzen

In dit hoogwaardige bedrijvencentrum te Brussel vindt u de kantoorruimte die aansluit bij jouw behoeften. Je huurt hier een werkplek maar ook een eigen kantoorkamer. Daarnaast is er kantoorruimte op maat beschikbaar. Een kantoor te huur kan al vanaf €1600,-. Je kant ook voor 5 dagen in de week een co-working space huren voor €150,- in de maand. Een kantoorunit huren was nog nooit zo makkelijk. 

Een receptie, high-speed internet en een fitnessruimte

Naast een kantoor te huur in de Louizalaan in Brussel Elsene, maak je ook gebruik van vele services. De receptionisten ondersteunen je graag met secretariële diensten, zoals het opnemen van de telefoon en het verwerken van de post. Verder is er high-speed internet en zijn er mogelijkheden wat catering betreft. Genieten van een lekker bakje koffie? Bezoek de espressobar! Daarnaast is er een café, restaurant en fitnessruimte. Er zijn dus genoeg fijne plekjes in het business center waar je lekker kunt werken en/of relaxen. 

Locatie en bereikbaarheid

In het bedrijvencentrum werk je in een inspirerende omgeving. Je bent omringt door luxe en geweldige plekken, waaronder het buitenterras. Een fijne plek waar je kunt lunchen met collega’s en zakelijk af kunt spreken met klanten. Ook de locatie van het Business center is ideaal. Met een kantoor te huur in de Louizalaan bereik je makkelijk met de auto en het openbaar vervoer jouw werkplek. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte in de Louizalaan in Brussel Elsene?

Wil jij jouw kantoor te huur vestigen in de Louizalaan in Brussel Elsene? Neem dan snel contact op met een van onze vastgoedconsultants bij SKEPP. Wil je graag even rond kijken? Plan dan nu gratis een rondleiding in bij SKEPP. Zijn er vragen? Blijf hier dan zeker niet mee zitten en stel ze! Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoor te huur in de Louizalaan.

Kantoorruimte huren in gerenoveerd pand te Brussel Avenue Louise 279 Brussel Elsene Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!