Super deal

Brussel Elsene, Avenue Louise 279

Werken in België? Huur kantoorruimte in dit net gerenoveerde pand te Brussel!

Werken in België? Huur kantoorruimte in dit net gerenoveerde pand te Brussel!

Dit kantoorgebouw ligt in hartje Brussel, aan de prestigieuze Louizalaan. Het is de ultieme thuisbasis voor vele internationale bedrijven. U werkt hier in een recent gerenoveerd pand met een moderne uitstraling en in de nabijheid winkels en restaurants.

Kantoorruimte beschikbaar op toplocatie in Brussel

In dit hoogwaardige kantoorpand te Brussel vindt u de kantoorruimte die aansluit bij uw behoeften. U huurt hier een werkplek maar ook een eigen kantoorkamer. Daarnaast is er kantoorruimte op maat beschikbaar.

Gunstige huurprijzen binnen dit unieke kantoorconcept

Een werkplek is al te huur voor het maandelijkse bedrag van €150,-. Een kantoorkamer huurt u al vanaf €670,- per maand. De prijzen voor grotere metrages zijn op aanvraag. Vraag bij SKEPP naar de mogelijkheden. Naast kantoorruimte is het ook mogelijk om vergaderruimte te huren. U kunt hier flexibel huren, maar een huurovereenkomst voor de lange termijn is over het algemeen financieel aantrekkelijker.

Uitzonderlijk hoog servicelevel binnen dit kantoor in Brussel

De receptionisten ondersteunen u graag met secretariële diensten, zoals het opnemen van de telefoon en het verwerken van de post. Verder is er high-speed internet en zijn er mogelijkheden wat catering betreft. Koffie? Bezoek de espressobar! Daarnaast is er een café, restaurant en fitnessruimte. Kortom, naast het gemak van een kantoorruimte heeft u ook veel voorzieningen tot uw beschikking.

Vrijblijvende rondleiding plannen bij SKEPP

Ziet u de voordelen van het werken in dit kantoorgebouw te Brussel? Ga dan gauw eens kijken in dit pand over de grens! U plant geheel vrijblijvend een rondleiding in via het menu rechts op deze pagina.

Kantoorruimte huren in gerenoveerd pand te Brussel Avenue Louise 279 Brussel Elsene Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!