Kantoor te huur Brussel Elsene, Avenue Louise 279

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Vleurgat 1 min. lopen (5 m)
 • Metrostation Vleurgat 1 min. lopen (50 m)
 • Treinstation Mouterij 17 min. lopen (1,4 km)
 • Park 7 min. lopen (0,6 km)
 • Sportschool 1 min. lopen (21 m)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Avenue Louise 279

Over dit kantoor

Kantoor te huur in de Louizalaan in Brussel (Elsene)

Een kantoor te huur in de Louizalaan in Brussel Elsene? Het is de ultieme thuisbasis voor vele internationale bedrijven. Hier een kantoor te huur geeft jouw onderneming een internationale uitstraling. Met een kantoor te huur in de Louizalaan werk je in een recent gerenoveerd pand met een moderne uitstraling. Lees snel verder en geraak helemaal overtuigd van een kantoor te huur in de Louizalaan in Brussel Elsene.

Huurprijzen

In dit hoogwaardige bedrijvencentrum te Brussel Elsene vindt u de kantoorruimte of werkplek die aansluit bij jouw behoeften. Je huurt hier een werkplek maar ook een eigen kantoorkamer. Daarnaast is er kantoorruimte op maat beschikbaar. Een kantoor te huur kan al vanaf €1600,-. Je kan ook voor 5 dagen in de week een coworking space huren voor €150,- in de maand. Een kantoorunit huren was nog nooit zo makkelijk.

Een receptie, high-speed internet en een fitnessruimte

Met een kantoor te huur in het bedrijvencentrum in de Louizalaan in Brussel Elsene krijg je toegang tot vele hoogwaardige services. De receptionisten ondersteunen je graag met secretariële diensten, zoals het opnemen van de telefoon en het verwerken van de post. Verder is er high-speed internet en zijn er mogelijkheden wat catering betreft. Genieten van een heerlijke kop koffie? Bezoek dan zeker de espressobar! Daarnaast is er een café, restaurant en fitnessruimte. Er zijn dus genoeg fijne plekjes in het business center waar je lekker kunt werken en/of relaxen.

Locatie en bereikbaarheid

In het bedrijvencentrum werk je in een inspirerende omgeving. Je bent omringt door luxueuze en geweldige werkplekken, waaronder het buitenterras. Een fijne plek waar die je zowel als werk kunt gebruiken als heerlijk kunt lunchen met collega’s, klanten of zakenpartners. Ook de locatie van het business center is ideaal. Je kantoor te huur in de Louizalaan bereik je makkelijk met de auto en het openbaar vervoer.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte in de Louizalaan in Brussel Elsene?

Wil jij jouw kantoor te huur vestigen in de Louizalaan in Brussel Elsene? Neem dan snel contact op met een van onze kantoorexperts bij SKEPP. Wil je graag even rond kijken in het kantoor te huur? Plan dan nu gratis een rondleiding in bij SKEPP. Zijn er vragen? Blijf hier dan zeker niet mee zitten en stel ze! Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoor te huur in de Louizalaan in Brussel Elsene.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Avenue Louise 279 in Brussel Elsene

(Flex)werkplekken
Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

D

Mooie services en goede prijs.

S

Het buitenterras is echt een hele leuke extra.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Avenue Louise 279

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner