Super deal

Brussel Elsene, Louizalaan / Avenue Louise 54

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

  • KVK-inschrijving

Huur kantoorruimte aan de Louizalaan / Avenue Louise (Elsene)

Kantoorruimte te huur aan de Louizalaan / Avenue Louise en op het Stefaniaplein in Brussel. Neem plaats aan je bureau, maak deel uit van de geweldige community en smeed allianties met andere huurders. De doorgaande weg loopt op dit stuk door een tunnel, dus een groot gedeelte van het verkeer is uit het zicht verdwenen. Een fraai plein ligt voor de deur van het kantoorgebouw en de kantoorruimten zijn modern ingericht.

Huurprijzen

Kantoorruimte huur je op deze locatie al vanaf €600,- per maand. Wees er snel bij want de kantoren zijn erg in trek. Wij beschikken over de actuele beschikbaarheid en prijzen, dus neem gerust contact op als je hier vragen over hebt. Een vaste plek in de coworking is beschikbaar voor €395,- per maand. Je kunt ook voor €295,- per maand een werkplek huren, maar dan heb je alleen geen fixed desk. Er is zelfs een dag abonnement zodat je voor €30,- per dag plaats kunt nemen in de groeiende community.

24/7 toegankelijk, vergaderruimten en gemeubileerde kantoren

Huren aan de Louizalaan / Avenue Louise in Brussel doe je natuurlijk in een volledig gemeubileerde kantoorruimte. Stijlvolle en nieuwe meubelen staan op je te wachten als je besluit een kantoorkamer te huren. Ook is het, als je gaat huren, mogelijk om je eigen kantoor 24/7 te betreden. Je kunt dus je eigen werktijden bepalen! Voor iedere ondernemer zijn vergaderruimten aanwezig waar je gebruik van kunt maken als dit nodig is. Je kunt al een kleine vergaderruimte gebruiken die geschikt is voor een brainstormsessie van 2 personen. 

Locatie en bereikbaarheid

Op deze toplocatie in de hoofdstad van België heb je niets te klagen. Je zit met je kantoorruimte midden in het centrum en er zijn meer dan genoeg winkels om je heen. Zo zijn er meerdere kledingwinkels, kookwinkel 'The international home of cooking' en winkelcentrum Witchers in de buurt. Het is ook eenvoudig om op je werk te komen met het openbaar vervoer aangezien er meerdere metroaansluitingen stoppen op het Stefaniaplein. Vanaf deze haltes is het minder dan 3 minuten lopen naar kantoor. Kom je toch liever met de auto? Geen probleem, je bent binnen 10 minuten op de E40 en je parkeert op nog geen 5 minuten lopen van het kantoorgebouw in de Parking Louizalaan!

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Louizalaan / Avenue Louise?

Kom ook kijken bij deze kantoorruimte aan de Louizalaan / Avenue Louise in Brussel! Dit is de plek waar je kennis en kunde uitwisselt met andere ondernemers. Dat doe je door een gratis rondleiding in te plannen of contact op te nemen met ons. Wij helpen je graag aan de benodigde informatie.

Kantoorruimte huren in Brussel, Louizalaan / Avenue Louise Louizalaan / Avenue Louise 54 Brussel Elsene Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!