Kantoor te huur Brussel Elsene, Louizalaan / Avenue Louise 54

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
 • KVK-inschrijving
Bereikbaarheid
 • Bushalte Stefania 1 min. lopen (2 m)
 • Metrostation Stefania 1 min. lopen (30 m)
 • Treinstation gare du congres 12 min. lopen (1,0 km)
 • Metrostation Louiza 4 min. lopen (0,3 km)
 • Park 7 min. lopen (0,6 km)
 • Sportschool 2 min. lopen (0,1 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Louizalaan / Avenue Louise 54

Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Louizalaan in Brussel (Elsene)

Kantoor te huur aan de Louizalaan en tevens op het Stefaniaplein in Brussel Elsene. Neem plaats aan je bureau in je eigen kantoorunit, maak deel uit van de geweldige community en ga samenwerkingen aan met andere huurders in het business center. Een fraai plein, het Stefaniaplein, ligt voor de deur van het bedrijvencentrum en de kantoorkamers zijn modern ingericht. Lees snel meer op het kantoor te huur aan de Louizalaan in Brussel Elsene.

Huurprijzen

Dit bedrijvencentrum heeft kantoorruimten en werkplekken ter beschikking. Kantoorruimten huur je op deze locatie al vanaf €600,- per maand. Wees er snel bij want de kantoren te huur zijn erg in trek. Wij beschikken over de actuele beschikbaarheid en prijzen. Voor de meest recente informatie neem je dus het best contact op met de kantoorexperts van SKEPP. Een vaste werkplek, voor bijvoorbeeld coworking, is beschikbaar voor €395,- per maand. Je kunt ook voor €295,- per maand een werkplek huren, maar dan heb je geen fixed desk. Er is zelfs een dag abonnement zodat je voor €30,- per dag plaats kunt nemen aan een werkplek in de groeiende community.

24/7 toegankelijk, vergaderruimten en gemeubileerde kantoren

Een kantoor te huur aan de Louizalaan in Brussel Elsene is volledig gemeubileerd. Stijlvolle en nieuwe meubelen staan op je te wachten als je besluit om in dit bedrijvencentrum een kantoor te huur te nemen. Ook is het mogelijk om je eigen kantoor te huur 24/7 te betreden. Je kunt dus je eigen werktijden bepalen! Voor iedere ondernemer zijn vergaderruimten aanwezig waar je gebruik van kunt maken als dit nodig is. Je kunt al een kleine vergaderruimte gebruiken die geschikt is voor bijvoorbeeld een brainstormsessie met 2 personen.

Locatie en bereikbaarheid

Op deze toplocatie in de hoofdstad van België heb je alles wat je nodig hebt. Je zit met je kantoor te huur midden in het centrum.Het is eenvoudig om op je kantoor te huur te bereiken met het openbaar vervoer aangezien er meerdere metroaansluitingen stoppen op het Stefaniaplein. Vanaf deze haltes is het minder dan 3 minuten lopen naar je kantoor te huur. Kom je toch liever met de auto? Geen probleem. Je bent binnen 10 minuten op de E40 en je parkeert op nog geen 5 minuten lopen van het bedrijvencentrum in de Parking Louizalaan.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Louizalaan in Brussel Elsene?

Kom ook een kijkje nemen bij dit kantoor te huur aan de Louizalaan in Brussel Elsene! Dit is de plek waar je kennis en kunde uitwisselt met andere ondernemers. Plan gerust gratis en vrijblijvend een rondleiding in. Wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze kantoorexperts. SKEPP helpt je graag met jouw kantoor te huur aan de Louizalaan in Brussel Elsene.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Louizalaan / Avenue Louise 54 in Brussel Elsene

(Flex)werkplekken
Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

P

Tof jeugdig kantoor.

K

Moderne inrichting.

Ideaal voor jonge ondernemers.

A

Dit is pas werken in een hip kader.

Top ingericht.

M

Mooie kantoren aan mooie prijzen

J

prijs kwaliteit, top!

P

Dit kantoor is erg modern en hip.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Louizalaan / Avenue Louise 54

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner