Super deal

Brussel Elsene, Louizalaan / Avenue Louise 367

Kantoorruimte huren aan de Louizalaan / Avenue Louise in Brussel (Elsene)

Kantoorruimte huren aan de Louizalaan / Avenue Louise in Brussel doe je in dit unieke herenhuis. Het kantoorgebouw is gebouwd in 1936 door een Belgische familie die inspiratie vond in de moderne kunst. Bij de entree zie je de monumentale marmeren wenteltrap direct. Het dakterras dat op de zuidkant van het gebouw ligt biedt ruimte om te vergaderen of om in de zomer heerlijk van de zon te genieten. 

Huurprijzen

Op deze goede locatie in Brussel zijn meerdere kantoorruimtes en een coworking aanwezig. De verschillende mogelijkheden volgen in deze alinea. Je huurt een eigen plek in de coworking al vanaf een prijs van €125,- per maand en hiervoor kun je dan 5 dagen in de maand op locatie werken. Heb je toch liever een vaste plek en wil je 24/7 gebruik maken van de mogelijkheid om in dit kantoorpand te werken? Dat kan voor een prijs vanaf €350,- per maand. Indien je aan één plek niet genoeg hebt of je wilt graag meer privacy, dan kun je een kantoorunit huren. Het kleinste kantoor is geschikt voor 2 personen en kost maandelijks €1100,- inclusief koffie, thee en water. Is je bedrijf sterk gegroeid en ben je met meer collega's op zoek naar een kantoor dan huur je voor 4 tot 6 mensen voor een bedrag van €1900,- per maand. Voor meer informatie over prijzen en voor vragen bel je met onze vastgoedconsultants. 

Gratis gebruik maken van de meeting rooms, 24/7 toegang en gratis koffie en thee

Kantoorruimte huren aan de Louizalaan / Avenue Louise en Brussel brengt natuurlijk zo zijn voordelen met zich mee. Zo huur je niet alleen op een geweldige locatie, maar mag je gratis gebruik maken van de vergaderruimtes die het pand te bieden heeft. Ben je gek op koffie of thee? Dat komt goed uit, want drinken van deze dranken zit bij de huurprijs in. Wees niet bang om een keer wat koffie op je bureau te laten vallen, want er wordt dagelijks schoongemaakt! Jij bent ondernemer en dat kan betekenen dat je graag 's avonds langer door wilt werken. Geen probleem, je kantoor is namelijk 24/7 toegankelijk voor jou en je collega's.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals al eerder gezegd huur je hier een kantoorruimte op een geweldige locatie tegen het centrum van Brussel aan. De Louizalaan staat bekend als de meest prestigieuze laan van Brussel. Als je graag met de auto naar het werk reist dan ben je binnen 15 minuten op de snelweg E40 of E411. Deze wegen brengen je gemakkelijk met de wagen door heel België. Het is natuurlijk heel eenvoudig om te reizen met het openbaar vervoer zoals de bus, tram en metro. Veel van deze vervoersmiddelen hebben haltes dichtbij het kantoor en daardoor reis je gemakkelijk naar het werk. Er ligt een hotel om de hoek waar eventueel gasten kunnen overnachten als er tot laat gewerkt moet worden en in dit hotel zit ook een uitstekend restaurant voor een diner. 

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Louizalaan / Avenue Louise?

Kantoorruimte huren aan de Louizalaan / Avenue Louise in Brussel in dit pand met een eigentijdse uitstraling? Neem een gratis en geheel vrijblijvend contact op met ons vastgoedconsultants. Zij kunnen je meer informatie geven over het pand en ze plannen een gratis rondleiding voor je in als je graag wilt gaan kijken. Spreken we je snel? 

Kantoorruimte huren in Brussel, Louizalaan Louizalaan / Avenue Louise 367 Brussel Elsene Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!