Brussel Elsene, Louizalaan / Avenue Louise 149/24

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoor te huur aan de Louizalaan / Avenue Louise in Brussel Elsene

Als je een kantoor te huur zoekt, dan ben je aan de Louizalaan / Avenue Louise in Brussel Elsene op de juiste locatie. Het wordt niet voor niets de meest prestigieuze laan van de Belgische hoofdstad genoemd genoemd. Neem een kijkje in deze toren die dienst doet als kantoor te huur. Wellicht is dit bedrijvencentrum iets voor jouw onderneming.

Huurprijzen

Het huren van een kantoorruimte op deze locatie is mogelijk. De groottes van de kantoorkamers variëren van 20 m2 tot 100 m2. De kantoorunits zijn te huur voor een prijs vanaf €450,- per maand. Het verschilt natuurlijk met hoeveel personen je het kantoor te huur betrekt en wat de precieze oppervlakte is. Als je meer wilt weten over de prijzen van de kantoren te huur dan raden we aan om even contact op te nemen met SKEPP. Ook een werkplek voor coworking kun je huren in dit bedrijvencentrum. Een werkplek voor 2 dagen per week kost je €195,- per maand. Wanneer je graag 5 dagen per week een werkplek wilt huren, dan kan dit voor €295,- per maand.

24/7 toegang, gemeubileerde kantoren en gebruik van meerdere locaties

Aan de Louizalaan / Avenue Louise in Brussel Elsene geniet je van een uitgebreid aanbod aan services. Zo is je kantoor te huur 24/7 toegankelijk. Je bepaalt dus zelf de tijden waarop je gaat werken. Flexibiliteit is belangrijk voor een ondernemer. De kantoren te huur zijn bovendien volledig gemeubileerd. De beste service is misschien wel het feit dat je in meerdere business centers van de verhuurder kunt werken als je hier een kantoor te huur hebt.

Locatie en bereikbaarheid

De Louizalaan loopt van het centrum van Brussel tot aan het Ter Kamerenbos. Er zijn veel stops van zowel metro als bus en je reist ook gemakkelijk naar een van de stations in de hoofdstad. Zo ben je voor bezoek en medewerkers makkelijk bereikbaar. Het is ook mogelijk om via de E411 of de E40 de stad in te rijden en binnen 20 minuten op je kantoor te huur te zijn. Je kunt de auto parkeren in de parkeergarage van het bedrijvencentrum.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Louizalaan / Avenue Louise?

Lijkt het jou een goed idee om een kantoor te huur te hebben aan de Louizalaan / Avenue Louise in Brussel Elsene? Wil je graag zien of deze locatie past bij jouw bedrijf? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. SKEPP beantwoordt al jouw vragen en we plannen gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in indien je dit wenst. Spreken we je snel over een kantoor te huur aan de Louizalaan / Avenue Louise in Brussel Elsene?

Kantoorruimte huren in Brussel, Louizalaan / Avenue Louise 149/24 Louizalaan / Avenue Louise 149/24 Brussel Elsene Toplocatie!

1 beoordelingen Louizalaan / Avenue Louise

Strak en functioneel kantoorpand.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!