Super deal

Geel, Kleinhoefstraat 5

2440 Geel

Kantoorruimte huren aan de Kleinhoefstraat (Centrum)

Wil jij ook kantoorruimte huren aan de Kleinhoefstraat in Geel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben nu nog enkele kantoorkamers beschikbaar in dit moderne kantoorgebouw. Het is mogelijk om een werkplek of een kantoorunit te huren voor een gunstige prijs per maand.

Huurprijzen

De huurprijzen die je betaalt bij deze verhuurder zijn scherp. Een kantoorruimte voor 1 persoon huur je al vanaf €750,- per maand, terwijl een kantoor voor 6 personen te huur is voor €1800,- per maand. Je betaalt bij deze verhuurder niet voor het kantoor zelf, maar voor het aantal personen waarmee je gaat huren. Als je liever tussen de locaties wisselt dan is dit ook mogelijk. Zo heb je een werkplek voor 2 dagen per week vanaf €200,- per maand en mag je op alle locaties werken. Op dit moment is de beschikbaarheid beperkt, maar neem contact op voor de laatste stand van zaken!

Strijkdienst, fietsen en 24/7 toegankelijkheid

Het huren van een kantoorruimte aan de Kleinhoefstraat in Geel heeft zo zijn voordelen. Je weet namelijk precies waar je gebruikt van mag maken binnen je huurcontract. Van alle faciliteiten! Zo simpel kan het zijn en zo simpel is het ook. Zo is er een strijkdienst aanwezig waar jij je overhemd kan strijken als je naar een afspraak moet, maar je overhemd niet meer strak in de plooi zit. Het is ook mogelijk om recreatief of zakelijk een stukje te fietsen op de, door de verhuurder, beschikbaar gestelde fietsen. Je bepaalt ook zelf je werktijden aangezien je kantoorkamer of werkplek 24/7 toegankelijk is voor jou.

Locatie en bereikbaarheid

Een kantoorruimte in Geel betekent huren tegenover de campus van Geel. Voor sommige bedrijven kan dit betekenen dat er mogelijkheden liggen voor samenwerkingen met studenten. Ook is het kantoorpand gunstig gelegen dichtbij de E313 en deze komt verderop samen met de E34. Je bent dus voor gasten goed te bereiken met de auto. Voor bezoekers en personeel die met de bus reizen is het ook geen probleem om op kantoor te komen. Er stoppen meerdere bussen rond het gebouw. Na werktijd kun je prima Geel in om te winkelen, zo is er een Bart Smit en een Zeeman waar je binnen kunt lopen. Binnen het kantoor is een bistro waar je heerlijk kunt eten genaamd Cuisine d'Office.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Kleinhoefstraat?

Wil je kantoorruimte huren aan de Kleinhoefstraat in Geel? Plan dan nu een rondleiding in of bel ons, het is helemaal gratis! Wij helpen je graag verder om de kantoorruimte van je dromen te vinden.

Kantoorruimte huren in Geel, Kleinhoefstraat Kleinhoefstraat 5 Geel Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!