Super deal

Geel, Kleinhoefstraat 5

5 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 200 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 750 p.m.

Kantoor te huur aan de Kleinhoefstraat (Centrum)

Wil jij ook een kantoor te huur aan de Kleinhoefstraat in Geel? Dan ben je bij SKEPP aan het juiste adres! Wij hebben nu nog enkele kantoorkamers beschikbaar in dit moderne business center. In het bedrijvencentrum is het mogelijk om een werkplek, voor bijvoorbeeld coworking, of een kantoorunit te huren aan een gunstige prijs per maand. Lees snel verder en ontdek alles over het kantoor te huur aan de Kleinhoefstraat in Geel.

Huurprijzen

Een kantoorruimte voor 1 persoon huur je in dit bedrijvencentrum al vanaf €750,- per maand. Een kantoorruimte voor 6 personen is te huur voor €1800,- per maand. Je betaalt bij deze verhuurder niet voor het kantoor te huur zelf, maar voor het aantal personen waarmee je gaat huren. Wil je graag eens op een andere locatie werken? Geen probleem. Als huurder kun je tussen de verschillende locaties van de verhuurder wisselen. Een werkplek voor 2 dagen per week heb je vanaf €200,- per maand. Ook dan mag je op alle locaties werken.

Strijkdienst, fietsen en 24/7 toegankelijkheid

Het huren van een kantoor te huur aan de Kleinhoefstraat in Geel heeft zo zijn voordelen. Je kan als huurder gebruik maken van alle faciliteiten die het bedrijvencentrum aanbiedt. Er is een strijkdienst aanwezig waar jij je overhemd kan strijken als je naar een afspraak moet en je overhemd niet meer strak in de plooi zit. Het is ook mogelijk om recreatief of zakelijk een stukje te fietsen op de door de verhuurder beschikbaar gestelde fietsen. Je bepaalt ook zelf je werktijden aangezien je kantoorkamer of werkplek 24/7 toegankelijk is voor jou.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur aan de Kleinhoefstraat in Geel is gunstig gelegen. Het bedrijvencentrum is gelokaliseerd dichtbij de E313, die verderop samenkomt met de E34. Je bent dus voor gasten goed te bereiken met de auto. Voor bezoekers en personeel die met de bus reizen is het ook geen probleem om je kantoor te huur te bereiken. Er stoppen meerdere bussen rond het bedrijvencentrum. In het business center is een bistro, Cuisine d´Office, waar je heerlijk kunt eten.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Kleinhoefstraat in Geel?

Wil je een kantoor te huur aan de Kleinhoefstraat in Geel? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een rondleiding in. SKEPP helpt je graag in de zoektocht naar jouw ideale kantoor te huur. Ga voor een kantoor te huur aan de Kleinhoefstraat in Geel.

3 beoordelingen Kleinhoefstraat

Heel chique ingericht, zowel aan de buiten- als binnenkant

Wat een tof kantoorgebouw en zeker voor die prijs!

Hier wil ik direct mijn kantoor vestigen!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!