Kantoren laden...

Kantoor te huur in Geel{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Oliver Ihnken
Oliver Ihnken
Kantoorexpert
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Kantoor te huur in {{ City.Title }}

Wil je graag een kantoor te huur in Geel? Laat SKEPP je dan helpen met je zoektocht. Wij luisteren naar je wensen en helpen je gratis met je zoektocht naar je kantoor te huur in Geel. Geel is een stad gelegen in de Antwerpse Kempen en telt ruim 40.000 inwoners. Geel staat ook bekend voor zijn Campus waar diverse opleidingen op universitair niveau gegeven worden.
Een wekelijkse trekpleister is de markt op dinsdagmiddag waar het gezellig toeven is tussen de diverse marktkramen.

Kantoor te huur in Geel

Het kantoor te huur staat in een mooie groenrijke omgeving. Dit bedrijvencentrum biedt een brede waaier aan diensten zoals een strijkservice. Het kantoor te huur aan de Kleinhoefstraat 5 is hip en modern ingericht met kantoren en werkplekken met voldoende lichtinval. Buiten zijn er diverse zitplaatsen voorzien om bij mooi weer van de zon te genieten. Je bereikt dit kantoor te huur aan de Kleinhoefstraat 5 ook erg makkelijk. Via de N19 ben je op luttele minuten bij de oprit van de snelweg E313 die de verbinding verzorgt naar steden als Antwerpen en Hasselt.

Geel in de groene Kempen

Geel is een stad sinds 1985 en is de zevende grootste stad van Vlaanderen. De inwoners worden Gelenaars genoemd en de oorsprong van de stad gaat terug tot in 1155. Geel is een paradijs voor liefhebbers van natuurgebieden. Malesbroek, Neerhelst en De Zegge zijn de meest bekende gebieden die broedplaatsen zijn voor veel zeldzame vogelsoorten. Een leuke bezienswaardigheid is het Geels Brouwerijmuseum dat gevestigd is in het Geels Brouwhuis. Vandaag staat Geel vooral bekend vanwege zijn opleidingen aan de Campus van Geel. Deze Campus werkt samen met de Universiteit van Leuven. De veelal technische opleidingen maken de studenten zeer gegeerd voor het bedrijfsleven en de vaak hebben deze studenten al een werkaanbod voor het beëindigen van hun studie. Dus met een kantoor te huur in Geel kun je ook je toekomstige werknemers aantrekken.

Je kantoor te huur in Geel?

Wil jij ook graag je kantoor te huur in Geel? Neem dan contact op met SKEPP en wij inventariseren al je behoeften zodat we je een passend voorstel kunnen doen. Dit doen we uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. Wil je het kantoor te huur in Geel eens nader bekijken? Laat ons dan gratis voor je een rondleiding inplannen en neem vrijblijvend een kijkje in dit hippe kantoor te huur.

Ben je ook benieuwd naar andere kantoren in de regio van Geel? Kijk dan eens naar ons aanbod van Herentals, Antwerpen en Hasselt met een mooi aanbod van kantoren te huur. 

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten