Rent office space Amsterdam Grachtengordel, Herengracht 418

5 (3 reviews)
Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • Cabinet
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Amsterdam, Muntplein 5 mins walk (0.4 km)
 • Subway station Amsterdam, Koningsplein 2 mins walk (0.1 km)
 • Railway station Amsterdam Centraal railway station 21 mins walk (1.6 km)
 • Subway station Rokin 6 mins walk (0.5 km)
 • Park 4 mins walk (0.3 km)
 • Gym 2 mins walk (0.2 km)
Rent at this location?

This is currently available at Herengracht 418 in Amsterdam Grachtengordel

Available (flex)desks
 • (Flex)desk

  Space description: Own workspace
  Rental price: €250 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • (Flex)desk

  Space description: 5 days a week available
  Rental price: €199 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Herengracht in Amsterdam (Grachtengordel)

Zie jij het wel zitten om in een prachtig kantoorpand aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel een kantoorruimte te huren? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is sinds 1992 ingeschreven als rijksmonument en is gevestigd op een prachtige ligging. Ook de vele voorzieningen maken het een fijne locatie om een werkplek te huren. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het met eigen ogen!

Huurprijzen

In het kantoorgebouw zijn er 2 kantoorruimtes, in de kantoorkamers zijn er 40 werkplekken gecreëerd. Het zijn mooie en ruime werkplekken waar je de dag heerlijk kunt doorbrengen. Je hebt 2 verschillende mogelijkheden, één daarvan is de mogelijkheid om 5 dagen gebruik te maken van je werkplek, ‘het basisbureau’. Voor deze werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €250,-. Wil jij graag zelf bepalen wanneer je gebruik wilt maken van je werkplek, bijvoorbeeld in het weekend? Maak dan gebruik van de vaste fulltime werkplek, ook wel het premium bureau genoemd. Je betaald hier €375,- voor per maand.

Goede beveiliging, WiFi en een pantry

Naast het huren van een kantoorruimte aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel maak je ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten, waaronder de goede beveiliging. In het kantoorgebouw is er goede camerabewaking en een alarmsysteem aanwezig. Dit is erg fijn en zo kun je met een gerust hart je werkspullen aan het einde van de dag laten staan. Daarnaast is er goede WiFi aanwezig wat voor snel en efficiënt werken zorgt. Ook is er een aparte pantry waar je heerlijke koffie/thee kunt zetten en in de middag een verse lunch kunt voorbereiden. Ook kun je hier gebruik maken van een lunchservice voor een kleine meerprijs. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een gunstige locatie gevestigd, vanaf hier bereik je alles met een korte loopafstand. Het centrum van Amsterdam staat bekend om haar leuke straatjes en gezellige terrassen en ook is het heerlijk om tijdens je pauze even een wandeling langs de Herengrach te maken. Om jouw werkplek te bereiken met de auto ben je een paar minuten onderweg vanaf de dichtstbijzijnde afrit van de snelweg, bijvoorbeeld de A10 en A5. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? In de nabije omgeving zijn vele metro- en busstations te vinden die een rechtstreekse verbinding hebben met het Centraal Station van Amsterdam.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Herengracht. 


Reviews

Find out what other people said about this location

S

Super fijn dat je naast de werkplekken ook vergaderruimtes hebt waar je even kunt bellen en eventueel klanten kunt uitnodigen.

M

Prachtige en lichte werklocatie, super!

S

Fijne en gezellige werksfeer met elkaar, erg belangrijk.Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Herengracht 418

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen