Rent office space Amsterdam Grachtengordel, Herengracht 499

5 (1 reviews)
Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
Accessibility
 • Bus stop Amsterdam, Muntplein 2 mins walk (0.2 km)
 • Subway station Amsterdam, Muntplein 2 mins walk (0.2 km)
 • Railway station Amsterdam Centraal railway station 19 mins walk (1.6 km)
 • Subway station Rokin 7 mins walk (0.6 km)
 • Park 4 mins walk (0.4 km)
 • Gym 4 mins walk (0.4 km)
Rent at this location?

This is currently available at Herengracht 499 in Amsterdam Grachtengordel

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Amsterdam Grachtengordel!
About this office

Kantoorruimte huren aan de Herengracht in Amsterdam (Grachtengordel)

Ben jij op zoek naar een gave kantoorruimte aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel? Neem dan een kijkje in dit kantoorpand dat zeer centraal is gelegen in een inspirerende omgeving, namelijk het centrum van Amsterdam. Je huurt hier een kantoorruimte in een comfortabele werkomgeving, je hoeft nergens meer achter aan! Zo kun jij je volledig op jou onderneming richting. Zie jij deze dynamische omgeving wel zitten? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren als startend bedrijf maar natuurlijk ook als gevestigd bedrijf. Je huurt op deze locatie met all-inclusive prijzen, deze starten vanaf €210,-. Je hebt de mogelijkheid om een flexplek, vaste fulltime werkplek of kantoorruimte te huren. Benieuwd naar wat er allemaal beschikbaar is en wat de mogelijkheden zijn? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Meetingrooms, een binnentuin en een receptie

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel, maak je naast je kantoorunit ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Dit zijn onder andere de meetingrooms. Ideaal als je buiten je kantoorruimte wilt vergaderen met een collega of wanneer je klanten wilt uitnodigen. Ook is er aan de achterzijde van het kantoorgebouw een grote binnentuin aanwezig. Bij mooi weer kun je hier heerlijk werken of genieten van een lekkere lunch in de middag pauze. Bij binnenkomst in de royale entree tref je een receptie, zij zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een perfecte locatie, namelijk midden in het centrum van Amsterdam. Alles is met korte loopafstand vanaf jouw werkplek bereikbaar. Denk hierbij aan de gezellige terrasjes, de leuke winkels en goede restaurants. Om het kantoorgebouw met de auto te bereiken ben je slechts een paar minuten onderweg naar de dichtstbijzijnde snelwegen, zoals de A10 en A5. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op 5 minuten loopafstand tref je meerdere tramstations, deze lijnen hebben een rechtstreekse verbinding met het centraal station van Amsterdam. Vanuit hier bereik je elke gewenste plaatst in Nederland.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren op deze fantastische locatie aan de Herengracht in Amsterdam Grachtengordel? Twijfel dan niet langer en plan een rondleiding in. Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder bij al je vragen. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Herengracht.


Reviews

Find out what other people said about this location

L

Pand ziet er goed uit en het is fijn werken hier :-)

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Herengracht 499

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen