Amsterdam Grachtengordel, Keizersgracht 125 - 127

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Huur kantoorruimte in Amsterdam Centrum, aan de Keizersgracht

Op zoek naar goedkope kantoorruimte in het centrum van Amsterdam? Of zoekt u een plek om te flexwerken? Binnen dit kantoorpand huurt u een werkplek, ingerichte kantoorkamer vanaf 10 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Natuurlijk kunt u ook meer kantoorruimte afnemen. U huurt bij ons per dag, week, maand of jaar!

Zeer goedkope kantoorruimte te huur in het centrum van Amsterdam

De kantoorruimte kunnen turn-key worden opgeleverd maar u kunt er ook voor kiezen om uw eigen meubilair mee te nemen. Wij bieden een betaalbare basis kantoorkamer van 15 m2 al vanaf €350,- per maand (all-in). Ook bieden wij een zeer exclusieve business unit vanaf €600,- per maand (all-in). Een goed afgewerkte kantoorunit van 30 m2 is al te huur voor slechts €750,-.

Een kantoorruimte op maat gewenst incl. meubilair en G/W/L/I?

Een kantoorruimte op maat van 120 m2 huurt u al voor €2750,- per maand. Dat is inclusief schoonmaak (1x per week), gas/water/licht, internet, telefonie, koffie/thee/water, pantry-gebruik en meubilair. De ruimte bestaat uit een werkruimte plus twee eigen vergaderruimten. Er zijn dus voldoende mogelijkheden binnen dit fraaie pand aan de Keizersgracht!

Professionele receptionisten ontvangen uw gasten

Het kantoorgebouw in Amsterdam is voorzien van een centrale, bemande receptie met gastheren en -vrouwen die uw gasten op professionele en nette wijze ontvangen. De snelle internetverbinding die hier wordt geboden ondersteunt uw bedrijfsprocessen en voorkomt irritaties.

Kies voor de Keizersgracht als kantoorlocatie!

Kortom, bent u overtuigd van de vele mogelijkheden die dit kantoorpand in Amsterdam biedt? Vraag dan snel een rondleiding aan door dit kantoorgebouw. U vraagt een rondleiding aan bij SKEPP. Neem contact op of plan zelf een rondleiding in via het menu aan de rechterkant op deze pagina.

Kantoorkamers te huur aan de Keizersgracht in Amsterdam Keizersgracht 125 - 127 Amsterdam Grachtengordel Toplocation!

3D Viewer Keizersgracht

Click to activate

4 reviews Keizersgracht

Ben onlangs een keer binnen gelopen in dit kantoor.

De combinatie van het karakteristieke aan de buitenkant en het moderne tintje aan de binnenkant spreekt mij erg aan!

Mooi pand aan de keizersgracht, voor een leuke prijs! Ziet er netjes en schoon uit van binnen.

In dit pand is alles keurig geregeld!

Ik werd ontvangen door vriendelijke mensen bij de balie en het pand is mooi ingericht van binnen. Helaas is er beperkte parkeerruimte, maar je zit immers aan de Keizersgracht.

leuke kantoorkamers en een mooi pand om te zitten

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!